IZA OVIH NADIMAKA NA SKAJU SU SE SKRIVALI "VRAČARCI": Neki od njih su urnebesni!

Autor:

Hronika

27.12.2023

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kriminalna grupa „vračarci“, koja prema stanovištu tužilaštva obuhvata ukupno 38 osoba, sumnjiči se za tri teška ubistva i pet pokušaja teških ubistava.

IZA OVIH NADIMAKA NA SKAJU SU SE SKRIVALI "VRAČARCI": Neki od njih su urnebesni!

Foto: Printscreen MUP

Hapšenje Vračaraca

Kriminalna grupa "vračarci", koju je predvodio Nikola Vušović zvani Džoni sa Vračara, zajedno sa Urošem Piperskim, tereti se da je izvršila najteža krivična dela među kojima su ubistva, a za međusobnu komunikaciju, planiranje likvidacija i obavljanje drugih ilegalnih poslova koristili su Skaj aplikaciju za zaštićenu komunikaciju. Jedan beogradski portal otkrio je pod kojim nadimcima su bili upisani vračarci na Skaju.

Kriminalna grupa „vračarci“, koja prema stanovištu tužilaštva obuhvata ukupno 38 osoba, sumnjiči se za tri teška ubistva i pet pokušaja teških ubistava.

Kao organizator ove grupe optuženi su Nikola Vušović, poznatiji i kao Džoni sa Vračara i Uroš Piperski, a svim optuženima se na teret stavlja krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela.

Grupa se tereti da je počinila ubistva Aleksandra Halabrina, Dragana Ristića i Aleksandra Šaraca, a pokušaji ubistava izvršeni su na sada pokojnog Lazara Vukićevića, Samira Divljanovića, Miloša Nilovića, Andriju Zarića i Arsenija Stefanovića.

Tako se prvi „vračarac“ Vušović skrivao iza nadimka Diablo, Pirana i Valhala, dok je Uroš Piperski bio LeBron James, Bubatronac, James, Fracuz1, Fracuz 111. Lazar Ilić krio se iza nadmika Anonimus, Nedeljko Todorović bio je SSS ili Papilon, a najviše nadimaka promenio je, čini se, Dario Đorđević – Međedina, Spomenko Gostić, Milan Tepić, Kalimero, Sinđeić, Miloš Ćirković, Droga, Ćirković Miloš. Sada pokojni Aleksa Vasiljević na Skaju je koristio nadimak El Pequen, Bundevica, Peque=F1o, Aladon, Ccc, Del Piero, Belzebub, dok je Miloš Papić bio Pax, Hamer, Krilavi, Makarenko.

Ivo Bukljaš se krio iza nadimaka Konan, Sveta i Svetaaa, Nikola Milenković je bio Milek, Ares, Anubis, Humler, dok je Strahinja Savić bio VR46. Nikola Kačarević je bio Sosa, Đorđe Knežević Stewie, Marko Tacić je bio Stanislav, a Vuk Ursulov Snajka. Nikola Božilović se potpisivao kao Orion i O nil, Aleksandar Naumovski je bio Iceman i Cika N. Stevan Mandarić je bio Salvatore, Vladan Miketić O. G. i O. G. 2, Rajko Topić Bonato i onano, dok je Petar Jevtić bio Theodor Bgwl, DThiem, DThiem 93, T- Bag, Teodor Bagwll.

Iza nadimka Petarda i G4.N krio se Filip Grujić, dok je Miloš Miljanović bio Marinko, a Radivoje Jovanović Kim Jong Un i Kimbo. Okrivljeni Jovica Sovilj koristio je nadimak Jojo, dok se MIloš Raičević zvao Doctore dok su Vladimir Kovačević i Darko Maletrić koristili imena Nevreme, Toma, Tomanov, 11121. Nikola Filipović se krio iza nadimka Hollywood, Luka Cerović je bio PrinC, Marko Drakula Cepeš, a Jovan Bošnjak i Nikola Vukojević bili su Bagarella i Wiena. Draško Nikolić je bio Loco, Rašo Ban je bio John Malkovich new i John Malokovich, Buha A, BUHO i Sova, ali i kombinaciju određenih emotikona.

Uz to, Miloš Andrijević je bio Man, Aleksandar Ostojić Optimal i Pe petual, Ivan Biletić je bio Firma, a Vojin Stupar Komsija.

I njihove žrtve imale su Skaj telefone, pa je tako Aleksandar Halabrin bio Penicilin i Jacques Masrine, Lazar Vukićević je bio SWEN, a Nenad Alajbegoić, koji u ovom postupku nosi status svedoka, potpisivao se kao Feniks.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading