DRUGARI SU DOJURILI NA MESTO NESREĆE, BILI SU OČAJNI, UDARALI SVE ŠTO STIGNU... Na mestu pogibije tinejdžera u Veterniku jezivi prizori - bilo je teško gledati...

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić je preminuo od zadobijenih povreda na putu ka bolnici, roditelji i drugari bili su u stanju šoka, nisu mogli da veruju šta ih je zadesilo.

DRUGARI SU DOJURILI NA MESTO NESREĆE, BILI SU OČAJNI, UDARALI SVE ŠTO STIGNU... Na mestu pogibije tinejdžera u Veterniku jezivi prizori - bilo je teško gledati...

Foto: instagram, Tanjug/J. PAP

Teška saobraćajna nesreća potresla je čitavo naselje Veternik u Novom Sadu sinoć oko 22 sata, kada je život izgubio šesnaestogodišnji dečak I. N.

Mladić je tragično preminuo, ostavljajući za sobom tugu i nevericu među svojim prijateljima i porodicom.

I. N. je bio omiljen među svojim vršnjacima, a za portal Republika.rs oglasila se žena koja je očevidac ovog nemilog događaja, iako je i dalje pod stresom, podelila je jezive momente kako je uopšte došlo do nesreće.

- Pretpostavljam da je neko od drugara pozvao hitnu pomoć i njegove roditelje, oni su se skupljali tu na terenu gde igraju košarku, nakon nesreće oni su ostali na terenu, misleći da će ga voziti pravo u bolnicu, međutim, kako su se svi redom čuli telefonima, oni su se svi našli ovamo. Mladići su bili očajni, rukama su udarali u šta stignu, vikali, bili su u stanju šoka - rekla je žena za portal Republika.rs.

 

Podsetimo, sinoć oko 22 sata, naselje Veternik u Novom Sadu bilo je poprište teške saobraćajne nesreće u kojoj je život izgubio 16-godišnji I. N.

Hitna pomoć i policija su brzo reagovali, ali nažalost, mladić je preminuo na putu do bolnice. Važno je istaći da je mladić nosio kacigu i zaštitnu opremu, kao i da je posedovao probnu vozačku dozvolu, vozeći motor u skladu sa zakonom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading