MLATIO SVE REDOM! Haos na splavu u Smederevu: Udarao pesnicama i nogom mladića, a onda se ostrvio i na momka koji je pokušao da ga zaustavi

Autor:

Hronika

25.12.2023

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni će u toku današnjeg dana uz krivičnu prijavu biti priveden postupajućem javnom tužiocu radi saslušanja

MLATIO SVE REDOM! Haos na splavu u Smederevu: Udarao pesnicama i nogom mladića, a onda se ostrvio i na momka koji je pokušao da ga zaustavi

Foto: www.profimedia.rs

Policija na terenu

Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu je dalo saglasnost za zadržavanje S.P. (30) zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda i krivično delo nasilničko ponašanje.

Kako je saopšteno iz tužilaštva, osumnjičenom se stavlja na teret da je u noći između 22. i 23.11. 2023. godine, oko 3 časa na splavu „Maksimus“, nakon kraće verbalne rasprave oštećenom M.M. (25) najpre zadao više udaraca pesnicama u predelu glave i tela a potom i udarac nogom u predelu šake desne ruke, nanevši mu tom prilikom tešku telesnu povredu u vidu preloma kostiju šake.

- Te da je oštećenom D.S. (29) koji je imao nameru da razdvoji osumnjičenog i prvooštećenog naneo takođe više udraca u predelu glave i tela, od kojih udaraca je drugooštećeni zadobio lake telesne povrede u vidu kontuzija lica, a sve u prisustvu gostiju pomenutog splava - navodi se u saopštenju Tužilaštva.

Kako se dodaje, u dosadašnjem toku postupka izvršen je uviđaj, a osumnjičeni će u toku današnjeg dana uz krivičnu prijavu biti priveden postupajućem javnom tužiocu radi saslušanja, nakon čega će biti ispitano postojanje razloga za podnošenje predloga za određivanje pritvora.

U proteklom periodu sve češća su sukobljavanja na mestima noćnog provoda.

Nedavno je pažnju javnosti privukao i slučaj iz jednog kluba u Kraljevu kada je došlo do masovne tuče više lica, u kojoj na svu sreću nema teže povređenih lica.

- Odjednom je obezbedjene krenulo da nas izvodi napolje jedno po jedno od gostiju, nedugo zatim saznali smo da se radi o masovnoj tuči na terasi lokala. Odmah su po prijavi na lice mesta pristigli pripadnici policije koji su vinovnike ovog dogadjaja priveli na informativni razgovor - potvrdjeno je tada za agenciju RINA.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading