PIJANI SIN TUKAO OCA I PRETIO MU UBISTVOM! Jezivo nasilje u Smederevu

Autor:

Hronika

29.11.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je osumnjičeni priveden u prostorije policijske uprave utvrđeno i prisustvo alkohola u organizmu od 0,63 promila.

PIJANI SIN TUKAO OCA I PRETIO MU UBISTVOM! Jezivo nasilje u Smederevu

Foto: ST/N. MANDIĆ

Policija na terenu

Na osnovu predloga Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, prema osumnjičenom M.J. (35) određen je pritvor u trajanju od 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na oštećenog.

Osumnjičenom se stavlja na teret da je u alkoholisanom stanju, u porodičnoj kući u Kolarima, u kasnim popodnevnim satima, nakon kraće verbalne rasprave svome ocu najpre zadao više udaraca u predelu leve ruke.

Nakon što je oštećeni izašao na ulicu kako bi izbegao dalji sukob i kako bi telefonom pozvao policiju, uputio više uvreda i pretnju da će ga ubiti, da bi ga zatim uhvatio jednom rukom oko vrata i oborio na zamlju i zadao više udaraca rukom u predelu tela, kojom prilikom je oštećeni zadobio povrede u predelu temena glave i tela, za sada neutvrđenog stepena.

Nakon što je osumnjičeni priveden u prostorije policijske uprave utvrđeno i prisustvo alkohola u organizmu od 0,63 promila, po nalogu javnog tužioca mu je najpre određeno zadržavanje, a potom i pritvor, piše Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading