KULJA DIM NA SVE STRAN! Vatrena stihija kulja na Voždovcu - vatrogasci na terenu! (VIDEO)

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

24.12.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Požar u Ulici Brane Ćosića na Voždovcu.

KULJA DIM NA SVE STRAN! Vatrena stihija kulja na Voždovcu - vatrogasci na terenu! (VIDEO)

Foto: shutterstock

Večeras, u Ulici Brane Ćosića na Voždovcu, došlo je do požara u jednoj garaži. Na snimcima objavljenim na društvenim mrežama može se videti kako iz garaže kulja crn gusti dim, dok su vatrogasci brzo reagovali i stigli na lice mesta.

Vatrogasci su brzom intervencijom uspeli da lokalizuju požar, čime su sprečili dalje širenje vatre i potencijalnu opasnost po okolne objekte i ljude. Njihova efikasna akcija zasigurno je doprinela minimalizaciji štete nastale ovim događajem.


Trenutno još uvek nije poznato šta je tačno izazvalo požar u garaži, a takođe nije ni potvrđeno da li ima povređenih osoba. Nadležne službe će sprovesti istragu kako bi utvrdile uzrok požara i eventualne posledice po okolinu i ljude.

Pozar je izazvao veliku pažnju na društvenim mrežama, gde su ljudi izražavali zabrinutost i nadu da nema povređenih. Solidarnost i briga za bezbednost zajednice su se pokazale kroz komentare podrške i informacija o događaju.

 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading