SASLUŠAN STUDENT FILOZOFSKOG FAKULTETA KOJI JE PRETIO PROFESORIMA I KOLEGAMA: Evo kako se branio!

Autor:

Hronika

24.12.2023

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U daljem toku postupka, tužilaštvo će ispitati svedoke oštećene strane, naložiti psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog i prikupiti ostale neophodne dokaze.

SASLUŠAN STUDENT FILOZOFSKOG FAKULTETA KOJI JE PRETIO PROFESORIMA I KOLEGAMA: Evo kako se branio!

Foto: shutterstock

Saslušani pred tužiocem Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu dana 24.12.2023. godine, osumnjičeni U.D., student Filozofskog fakulteta, u prisustvu branioca po službenoj dužnosti, izneo je odbranu negirajući izvršenje krivičnog dela i pružajući svoje viđenje događaja.

Nakon date odbrane, tužilaštvo je predložilo sudu da se prema osumnjičenom odredi pritvor zbog sumnje da bi boravkom na slobodi mogao uticati na svedoke koji tek treba da budu ispitani u postupku, kao i zbog sumnje da bi mogao izvršiti krivična dela protiv života i tela, kojima preti.

U daljem toku postupka, tužilaštvo će ispitati svedoke oštećene strane, naložiti psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog i prikupiti ostale neophodne dokaze. Nakon toga, biće doneta konačna odluka, o čemu će takođe javnost biti obaveštena.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading