"PRIČAO JE DA IMA PIŠTOLJ, KOJI MOŽE I DA UPOTREBI..." Isplivali novi detalji o uhapšenom studentu na Filozofskom fakultetu: Prilazi ljudima prijateljski, a onda postaje agresivan!

Autor: T.V.

Hronika

23.12.2023

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom hapšenja studenta na društvenim mrežama su se oglasile i njegove kolege koje su opisale njegovo bizarno ponašanje.

"PRIČAO JE DA IMA PIŠTOLJ, KOJI MOŽE I DA UPOTREBI..." Isplivali novi detalji o uhapšenom studentu na Filozofskom fakultetu: Prilazi ljudima prijateljski, a onda postaje agresivan!

Foto: shutterstock

Student Filozofskog fakulteta u Beogradu U.D. (19) uhapšen je nakon što je Uprava fakulteta obavestila policiju da on napada druge studente i profesore, upada na predavanje, vređa i preti da će ih pobiti.

Povodom hapšenja studenta oglasio se i Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu i objasnilo da je U.D. uhapšen jer je upućivao ozbiljne pretnje drugim studentima, profesorima, ali je neretko uznemiravao i slučajne prolaznike, piše Informer.

- Fakultet je zbog toga preduzeo sve mere koje su u njihovoj nadležnosti. Najpre su obavestili obezbeđenje fakulteta da ga ne puštaju u zgradu, te mu zabranili ulaz. Potom je slučaj prijavljen MUP sa svom dokumentacijom i odmah su inspektori počeli sa radom - kaže sagovornik iz istrage.

Inače povodom hapšenja studenta na društvenim mrežama su se oglasile i njegove kolege koje su opisale njegovo bizarno ponašanje.

- On je ovako na prvi pogled sasvim pristojan. Prilazi ljudima prvo vrlo prijateljski nastrojen, započinje ćaskanje, a onda bi postao vrlo agresivan. Pretio je da na razne načine i naglašavao da ima pištolj, koji može i da upotrebi - naveli su studenti na društvenim mrežama.

Nakon prijave on je uhapšen, a kako je saopšteno iz MUP, prilikom hapšenja i pretresa stana U. D. nije pronađeno vatreno oružje.

- Policija je pretresom kuće u kojoj U. D. boravi pronašla predmete sa antisemitskim porukama, a utvrđeno je da ne poseduje vatreno oružje - navedeno je u saopštenju.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading