KOSTA KECMANOVIĆ POKRENUO TREND ZLODELA, UTICAO NA MONSTRUME ŠIROM SVETA! Srpski dečak ubica uspeo da dopre do bolesnih umova Aline i Davida koji su zaprepastili sve!

Autor: T. Vasiljević

Hronika

22.12.2023

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Masovna ubistva ušla su u začarani krug, s obzirom na to da je pakleni plan Koste Kecmanovića uspeo da dopre do bolesnih umova širom sveta.

KOSTA KECMANOVIĆ POKRENUO TREND ZLODELA, UTICAO NA MONSTRUME ŠIROM SVETA! Srpski dečak ubica uspeo da dopre do bolesnih umova Aline i Davida koji su zaprepastili sve!

Foto: Tanjug/AP Photo/Petr David Josek, Privatna arhiva, twitter/printscreen

Češka se suočava sa velikom tragedijom od momenta kada je student David Kozak (24) organizovao i izvršio najveći masakr u istoriji te države, a naša zemlja doživela je jednako tešku nesreću koja se dogodila i ne tako davno u prostorijama Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

Dečak ubica Kosta Kecmanović, monstrum zbog kojeg cela Srbija strepi iako je zatvoren, poslužio je očigledno kao inspiracija drugim bolesnim umovima, nakon čega se zlodela samo ređaju i šokiraju svet.

Naime, češki student počinio je nezapamćeni pokolj kada je naoružan do zuba ušao u prostorije Fakulteta umetnosti Karlovog univerziteta i ubio najmanje 15, a ranio više od 30 ljudi.

Monstruozni plan podelio je na društvenoj mreži Telegram, dodavši da će posle njega možda izvršiti samoubistvo, a kako je rekao, na zločin ga je inspirisala ruska učenica kojoj je idol bio srpski monstrum Kecmanović. Alina Afanaskinova je u školi u Brjansku nedavno ubila dvoje ljudi, nekoliko ranila, a zatim izvršila samoubistvo.

Masovna ubistva postala su začarani krug, s obzirom na to da je pakleni plan Koste Kecmanovića uspeo da dopre do bolesnih umova širom sveta. 

Kecmanović je bio uzoran učenik, učestvovao je na mnogim takmičenjima, a često je bio i nagrađivan đak, međutim, pored toga što je sve zaprepastilo ono što je učinio, još jezivija je činjenica da iza svega stoji dečak koji je tada imao nepunih 14 godina. S druge strane, David Kozak bio je student Instituta za svetsku istoriju, student koji je dobio nagradu poljskog Instituta u Pragu, pa ipak, njegov um obuzela je misao o ubistvima posluživši se primerom devojčice kojoj je idol bio, ni manje ni više nego Kosta Kecmanović.

Alina Afanaskina, devojčica koja je tog jutra došla na čas s namerom da učini isto što i Kosta, radila je po istom modelu, zakasnila na čas biologije, nakon čega je ušla u učionicu i tiho sela na svoje mesto, da bi na kraju, do incidenta došlo u fiskulturnoj sali.

Učenici su izjavili da je devojčica bila "veoma čudna, da nije bila aktivna na društvenim mrežama i da je jedva komunicirala sa drugovima iz razreda."

Dakle, začarani krug masovnih ubistava ne miruje, pitamo se kada je otpočeo ovaj "trend" i da li uopšte postoji način da se to zaustavi, s obzirom na to da ljudi širom sveta bude se i ležu u strahu koji je preovladao.

Kao što smo ranije pisali, Kecmanoviću je jedino važno bilo da li se o njemu priča napolju, a istražitelji i dan danas muče muku sa dečakom ubicom pokušavajući da dopru do njegovog mozga.

Podsetimo, David Kozak pre masakra na fakultetu, ubio je svog oca, a pre toga najverovatnije nasumično i jednu bebu sa ocem na ulici.

Policija je oko podneva dobila informaciju da David Kozak planira da oduzme sebi život, a zatim je našla ubijenog njegovog oca i pokrenula potragu za njim.

Tražen je u sporednoj zgradi fakulteta gde je imao predavanje, a ne u glavnoj u kojoj je kasnije i otvorio rafal na studente. Na kraju je, povređen u razmeni vatre sa policijom, izvršio samoubistvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading