''DAJEM TI SRCE, ALI NE POMIŠLJAJ DA ME ZAJE*EŠ!'' Ovako izgleda monstrum sa Kosova koji je mučki ubio trudnicu Vanesu: Objavio snimak na mrežama KOJI LEDI KRV U ŽILAMA! (VIDEO)

Autor:

Hronika

20.12.2023

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U stravičnom zločinu koji je potresao malo italijansko mesto Altivole, tragično je izgubljena mlada životarka, Vanesa Balan, koja je bila u trećem mesecu trudnoće. Ubica, identifikovan kao Bujar Fandaj, brutalno ju je napao u njenom domu, udarao je i izbo nožem najmanje sedam puta.

''DAJEM TI SRCE, ALI NE POMIŠLJAJ DA ME ZAJE*EŠ!'' Ovako izgleda monstrum sa Kosova koji je mučki ubio trudnicu Vanesu: Objavio snimak na mrežama KOJI LEDI KRV U ŽILAMA! (VIDEO)

Foto: italija

Šokantni detalji ovog zločina dolaze iz izjava svedoka i objava ubice na društvenim mrežama. 

Policija ga uhvatila blizu njegove kuće

Fandaj je na TikToku i Instagramu objavio zastrašujuću pesmu, čime je pokušao zavarati trag i stvoriti lažnu predstavu o sebi. 

- Takav sam, odmah ti dajem srce, transparentnost i iskrenost, ali ne pomišljaj na to da me zaje*eš jer ako mi ispadneš iz srca, nećeš se vratiti tamo - ovu pesmu je ubica objavio na društvenim mrežama.

Odmah potom objavio je i fotografiju sa slovenačkom granicom na horizontu.

Ali to je bio njegov pokušaj da zavara trag.

Nakon što je brutalno posekao Vanesu, Fandaj je oprao ruke u kupatilu, pobegao je u svoj kamionet i ostao nedostupan satima. Tužilac Treviza, Marko Martani, izjavio je da su aktivirane sve neophodne mere kako bi se pronašao ovaj opasni zločinac.

Policija je uspela locirati Fandaja, ali njegovo bekstvo se okončalo u blizini njegove kuće, gde su ga pronašli. Očekivalo se da je prešao granicu i pobegao u Sloveniju, ali policija je sprečila njegovo bekstvo.

Na društvenim mrežama, Fandaj je objavio i jeziv snimak, nagoveštavajući moguće motive za svoje užasno delo. Njegove reči ostavljaju prostor za sumnje u njegovu psihu.

- Moja majka me je odgojila kao najljubazniju i najslađu osobu koju ćete ikada upoznati, ali ako me ne poštujete, saznaćete zašto nosim prezime svog oca - napisao je on.

 

 

Vlasnik male molerske firme

Fandaj, vlasnik male molerske firme "7 Color'' živeo je sam u Italiji oko dve godine, ali je iza sebe ostavio porodicu. Njegovo dobro poznato lice u lokalnim barovima i slot mašinama sada je povezano sa jezivim zločinom.

Bujar Fandaj voli fudbal: već desetak godina igra sa amaterima okruga iz Montebeluna. Komšije kažu da je bio ćutljiv i da je delovao nasilno. Njegovo je dobro poznato lice među onima koji posećuju barove i slot mašine u tom delu provincije Trevizo.

Živeo je sam u Italiji oko dve godine, ali je iza sebe ostavio porodicu. Na brojnim društvenim profilima, tri na Fejsbuku i dva na Instagramu, postavljao je fotografije sa prijateljima i rođacima, ali i video snimke sa posla. Želeo je da projektuje sliku uspeha, čak i ako je u stvarnosti krio opsesivnu i posesivnu sklonost.

Komšije opisuju da je delovao nasilno i bio ćutljiv, dok je policija preduzela korake kako bi istražila njegovu prošlost i motiv zločina.

Veruje se da su Vanesa i Bujar bili u kraćoj vezi, ali da je on postao opsednut njom.

Vanesa i njen suprug Nikola prijavili su Fandaja za uhođenje krajem oktobra, a policija je tada izvršila pretres njegove kuće i zaplenila telefone. Ipak, Fandaj se smirio nakon ovog događaja, a strah od daljih represalija ostao je u vazduhu.

Ovaj tragičan incident ponovo postavlja pitanja o bezbednosti žena i nužnosti preventivnih mera kako bi se zaštitile potencijalne žrtve nasilja. Porodica Vanese Balan sada se suočava s nenadoknadivim gubitkom, dok zajednica traži pravdu za ovaj jeziv zločin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading