ŽENU UDARIO BMW, PA PALA NA AUTOMOBIL POZNATOG JAVNOG TUŽIOCA: Strašna nesreća na Novom Beogradu - vozilo je udarilo na pešačkom, a onda...

Autor:

Hronika

19.12.2023

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozilo "BMW" je udarilo ženu, koja se od siline udarca odbila i udarila u "Dačiju Duster", za čijim volanom se nalazio viši javni tužilac Siniša Zorić.

ŽENU UDARIO BMW, PA PALA NA AUTOMOBIL POZNATOG JAVNOG TUŽIOCA: Strašna nesreća na Novom Beogradu - vozilo je udarilo na pešačkom, a onda...

Foto: shutterstock

U Vojvođanskoj ulici na Novom Beogradu, večeras oko 19 sati, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je teško povređena D. V. (67) dok je pokušavala da pređe ulicu na obeleženom pešačkom prelazu.

Prema nezvaničnim informacijama, mesta nesreće, vozilo "BMW" je udarilo ženu, koja se od siline udarca odbila i udarila u "Dačiju Duster", za čijim volanom se nalazio viši javni tužilac Siniša Zorić.

On je široj javnosti poznat kao viši javni tužilac slučaja "kantrimen", koji je vodio. Dok je trajao slučaj, sve oči javnosti bile su uperene upravo u javnog tužioca Zorića

Podsetimo, u junu 2014. godine na Brankovom mostu, vozač "kantrimena" usmrtio je dvadesetjednogodišnjeg Luku Jovića. Za ovu nesreću osuđen je Marko Milićev, vozač automobila, ali se u javnosti se uvek spekulisalo da je "kantrimen" pripadao Ani Divac.

Republika

Foto: facebook.com/Bojan Jovanović

Nastradali Luka Jović

U ranim jutarnjim satima 25. jula 2014. Luka Jovanović se sa drugovima vraćao iz kluba "Ejndžels" belom "ladom". Zbog problema sa točkom na automobilu, stali su na Brankovom mostu i počeli da guraju vozilo. Vozač "mini kantrimena" naleteo je na "ladu" u 4.20 sati i udario Luku, dok su mladići pokušavali da prebace svoj automobil u žutu traku.

Jovanović je od zadobijenih povreda pao u komu, a preminuo je 27. jula u Urgentnom centru. Treći osnovni sud osudio je Marka Milićeva na 4 i po godine zatvora jer je "kantrimenom" usmrtio mladića.

Milićev je za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja dobio dve godine zatvora, a za neprežunje pomoći dve godine i deset meseci, pa objedinjena presuda iznosi četiri godine i šest meseci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading