MAJKA JOJ SPREMALA PUNOLETSTVO, JUČE JE SAHRANILA! Danijela preminula nakon dva meseca u komi, otkriveni novi detalji stravične nesreće u Bogatiću - otac davao gas?

Autor:

Hronika

13.12.2023

06:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijela P. juče je sahranjena na seoskom groblju, pored oca Radiše.

MAJKA JOJ  SPREMALA PUNOLETSTVO, JUČE JE SAHRANILA! Danijela preminula nakon dva meseca u komi, otkriveni novi detalji stravične nesreće u Bogatiću - otac davao gas?

Foto: DRUSTVENE MREZE

Danijela P.

Danijela P. (17) iz Badovinaca sahranjena je juče na seoskom groblju, nakon dvomesečne borbe za život. Na večni počinak su je ispratile majka i dve sestre, kao i mnogobrojna rodbina i prijatelji koji su punih 15 dana verovali da će ustati iz kome, ali je Danijela bila budna samo jedan dan.

Nesrećna devojka je 15. oktobra vozeći automobil ''bmw'' bez vozačke dozvole, sletela sa puta kolima u Bogatiću, a tog dana je na licu mesta poginuo njen otac Radiša. Danijela je nakon teške nesreće uspela da otvori oči tek u nedelju ujutro, ali je bila budna samo do sledećeg jutra.

- Probudila se iz kome u nedelju. Njena majka i dve sestre bile su presrećne. Mislile su da je patnji i agoniji konačno došao kraj, ali bila je budna do ponedeljka ujutro i tada je preminula. Jadno naše dete, tako se dugo borila da preživi i nije uspela. Njena majka je svaki dan išla u bolnicu da se moli pored njenog kreveta da otvori oči. Toliko je verovala da će joj molitve biti uslišene da je već isplanirala da joj u januaru napravi proslavu punoletstva, ali umesto toga svoju mezimicu je morala da sahrani pored supruga - priča prijatelj porodice Andrija Aćimović za Alo i dodaje da je policija tokom uviđaja pronašla stravične tragove.

Republika

Foto: DRUSTVENE MREZE

Danijela P., sahranjena juče na seoskom groblju

- Te večeri Daca i njen otac Radiša vraćali su se sa svadbe u Bogatiću. On je malo više popio i dao je njoj da vozi, iako ona nije imala dozvolu, pa je u krivini sletela sa puta i udarila u drvo. Kada su vatrogasci isekli vozilo da ih izvuku, policajci su utvrdili da je njegova leva noga na gasu, odnosno da je pre udesa on dodavao gas dok je ćerka upravljala volanom. Verovatno je zato izgubila kontrolu - ističe Aćimović.

Prema njegovim rečima, Danijela je nakon nesreće prebačena u Beograd, ali je posle 15 dana prevezena u šabačku bolnicu.

- Lekari su tada rekli da joj se stanje poboljšava, ali eto, jadnica je bila budna samo jedan dan. Kada joj je umro otac, a ona bila u bolnici u Beogradu, u Badinovce iz Sremske Mitrovice došle su joj drugarice iz škole na sahranu i noćile u kući moje žene i mene, ali nam ni na kraj pameti nije bilo da će posle dva meseca opet doći kod nas i to zbog njene sahrane. Tu porodicu samo nesreća prati.

Republika

Foto: Facebook/Printscreen/Покренимо Мачву

Teška nesreća u Bogatiću

Kako kaže, celo selo je uz Danijelu, ali njima nakon Radiše i Danijele, nema utehe.

- Naše porodice su jako bliske. Moja supruga je svih nedelja bila uz njenu majku i u svemu joj pomagala. Od kako je naša Daca preminula, u njihovu kuću stalno pristižnu brojni prijatelji i rođaci i ostavljaju im novac jer teško žive, ali džabe njenoj majci sada sve - priča on i zaključuje:

- Letos smo nešto pričali, kada nam je ona bila sa svojima u gostima, a Daca mi je rekla: "Deda Andrija, ja želim da se udam". Ja sam joj rekao da ne žuri jer je još premlada, a ona je ponovila da to jako želi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading