NAKON DVA MESECA BORBE PREMINULA DANIJELA IZ BADINOVACA: Ispravila krivinu i zakucala se u drvo, otac poginuo na licu mesta!

Autor:

Hronika

11.12.2023

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U selu su neutešni zbog smrti mlade devojke i tragedije koja je zadesila ovu porodicu koja je pre dva meseca ostala bez oca i supruga Radiše, a sutra će na večni počinak ispratiti i najstariju ćerku Danijelu

NAKON DVA MESECA BORBE PREMINULA DANIJELA IZ BADINOVACA: Ispravila krivinu i zakucala se u drvo, otac poginuo na licu mesta!

Foto: DRUSTVENE MREZE

Danijela P.

Osamnaestogodišnja Danijela P. iz Badovinaca, koja je zadobila teške povrede u saobraćajnoj nesreći 15. oktobra u Bogatiću, u kojoj je njen otac Radiša P. (48) izgubio život, umrla je u šabačkoj bolnici, nakon dva meseca.

Nesreća se desila oko 2:30 časova kada su otac i ćerka krenuli kući nakon svadbe bliskog rođaka u jednoj svečanoj sali u Bogatiću. Iako nije imala vozačku dozvolu, Radiša je prepustio vozačko mesto svojoj ćerki, budući da je bio pod uticajem alkohola na slavlju i smatrao je da će ona bezbedno voziti. Na izlasku iz Bogatića, automobil je iz nepoznatih razloga sleteo sa puta, direktno udario u drvo i gotovo se prepolovio.

Radiša je izgubio život na mestu nesreće, dok je Danijela, bez svesti i sa ozbiljnim povredama glave i grudnog koša, prevezena hitnom službom Doma zdravlja iz Bogatića do bolnice u Šapcu. Kasnije, zbog pogoršanja zdravstvenog stanja, prebačena je u Klinički centar u Beogradu.

Lekari su se trudili da joj spasu život, ali bez uspeha, pa je nakon određenog vremena premeštena iz Kliničkog centra u bolnicu u Šapcu.

- Tokom celog perioda bila je u komi, ali su njena najbliža porodica i prijatelji verovali u njeno ozdravljenje. Posećivali su je sestre i majka, a lekari su dozvoljavali posete u nadi da će se probuditi. Ponekad bi otvorila oči i pustila suzu - ispričao je blizak prijatelj porodice.

U selu vlada tuga zbog gubitka mlade devojke i tragedije koja je zadesila porodicu pre dva meseca kada su ostali bez oca i supruga Radiše. Sutra će porodica ispratiti na večni počinak i najstariju ćerku Danijelu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading