OTAC ANDREJA SIMIĆA (13) KOJEG JE UBIO VRŠNJAK OTKRIO JEZIVE DETALJE: 'U istoriji crne hronike se ovako nešto nije desilo"

Autor:

Hronika

12.12.2023

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mića Simić izražava ogorčenje zbog nedostatka napretka u istrazi i nedostatka informacija o toku istrage.

OTAC ANDREJA SIMIĆA (13) KOJEG JE UBIO VRŠNJAK OTKRIO JEZIVE DETALJE: 'U istoriji crne hronike se ovako nešto nije desilo"

Foto: Shutterstock, Facebook

Mića Simić, otac tragično nastradalog Andreja Simića (13) iz Niške Banje, izneo je za "Blic" nove detalje o jezivom ubistvu svog sina. On ističe da "zadnjih mesec dana sve stoji u mestu" i da ne dobijaju nikakvu informaciju o toku istrage.

Simić ističe da nije bilo svađe ili tuče tog kobnog dana, već da sumnja da je zločin bio smišljen. "Ovo je nezapamćeno", dodaje on, naglašavajući da je razgovarao sa psihijatrima koji su potvrdili strašan psihički profil maloletnog počinioca.

Jedan od ključnih momenata u istrazi, prema rečima oca žrtve, jeste veštačenje mobilnih telefona.

- Neverovatno je da ni posle dva meseca telefoni nisu veštačeni. Bilo gde da pitamo, svi ćute. Ja ne mogu da verujem da telefon M.M. nije veštačen. Iz toga sigurno može da se dođe do nekih dokaza. O telefonima nemamo nikakvu informaciju, niti su veštačeni, niti je dat nalog da se veštače. U telefonu M.M. svašta je možda moguće da se nađe – treba pogledati kontakte, pozive, poruke... S obzirom koliko je čudan bio i koliko se čudno ponašao, možda i sadržaji koje je gledao, bilo šta što bi moglo da navede na neku stranu što se tiče istrage, da to krene - kaže Mića Simić za "Blic".

Ogorčenje i zaustavljeni napredak istrage

Mića Simić izražava ogorčenje zbog nedostatka napretka u istrazi i nedostatka informacija o toku istrage. On ističe da se cela situacija tretira kao nešto nevažno, uporedivši je sa "nekom šamarskom situacijom".

- Niko ništa ne pominje. Kao da je neko nekome opalio šamar a ne da se desilo ovo što se desilo. Verujte mi, bićete frapirani kada budete čuli kakve povrede je Andrej zadobio. Ja ne znam u Srbiji, u istoriji crne hronike da li se tako nešto ikada dogodilo.

Simić takođe ukazuje na činjenicu da je maloletni M.M. proglašen krivično neodgovornim s obzirom na svoje godine, prema Zakonu o maloletnim učiniocima krivičnih dela i krivičnopravnoj zaštiti maloletnih lica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading