MUŠKARAC SEBI RAZNEO GLAVU NA MAGISTRALI! Policija na terenu - scene strave i užasa!

Autor: S.B.

Hronika

28.11.2023

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragičan događaj na magistralnoj cesti.

MUŠKARAC SEBI RAZNEO GLAVU NA MAGISTRALI! Policija na terenu - scene strave i užasa!

Foto: Shutterstock

U Opštini Bugojno danas se desio tragičan događaj kada je muškarac počinio samoubistvo pored magistralne ceste. Prema informacijama koje je preneo Dnevni Avaz, samoubistvo je potvrđeno i od strane policije, a prenosi Srpskainfo.

Kako je navedeno, muškarac po imenu N. A. izvršio je samoubistvo vatrenim oružjem. Nadležni službenici policije su odmah po prijavi izašli na lice mesta i zajedno sa kantonalnim tužilaštvom preduzeli mere i radnje kako bi utvrdili sve činjenice i okolnosti ovog tragičnog događaja.

Iz MUP SBK su za Dnevni Avaz izjavili da su pristupili postupanju mera i radnji iz svojih nadležnosti kako bi detaljno istražili ovaj slučaj samoubistva. Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, a nadležni organi su preduzeli sve neophodne korake kako bi utvrdili razloge koji su doveli do ovog tragičnog čina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading