MILENA RADULOVIĆ NA SUĐENJU GOVORILA O JEDNOJ ŽENI: "Saučesnik je jer stoji uz njega dok on negira sve što se desilo"

Autor:

Hronika

26.11.2023

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena je jedina od devojaka koje su svedočile kojoj je Miroslav Aleksić lično postavljao pitanja tokom suđenja.

MILENA RADULOVIĆ NA SUĐENJU GOVORILA O JEDNOJ ŽENI: "Saučesnik je jer stoji uz njega dok on negira sve što se desilo"

Foto: Branimir Brana Jovanovic

Glumica Milena Radulović, koja je svedočila protiv Miroslava Aleksića  koji je optužen za seksualno zlostavljanje učenica, iznela je tvrdnje da smatra Biljanu Mašić, suprugu Aleksića, saučesnicom u ovim zlodelima.

Biljana Mašić, inače profesorka na Fakultetu dramskih umetnosti (FDU), takođe je bila predavač u Aleksićevoj glumačkoj školi.

Republika

Foto: Republika-Adelarda Popović

 

Milena Radulović, koja je prva prijavila Miroslava Aleksića za silovanje, odgovarajući na njegova pitanja u Palati pravde, objasnila je da je imala izuzetno poverenje u njegovu suprugu Biljanu, divila joj se i poštovala je kao profesorku i ženu. Međutim, nakon što je 16 devojaka koje su bile njeni učenici i koje je vaspitavala podnele krivične prijave protiv njenog muža, Milena je izrazila mišljenje da je Biljana postala saučesnik u zločinu.

Odmah nakon ove izjave, advokat okrivljenog, Miroslava Aleksića, zatražio je od glumice da obrazloži svoje tvrdnje i objasni zašto smatra da je Aleksićeva supruga saučesnik u zločinu za koji je njen muž optužen.

- Saučesnik je jer stoji uz njega dok on negira sve što se desilo, u lažima, iako smatram da jedna žena koja je inteligentna i sposobna kao ona ima svest o tome šta se zaista desilo. Šesnaest devojaka koje je ona odgajila je podnelo krivičnu prijavu protiv njenog supruga, smatram da zna istinu - objasnila je Milena u sudu.

Glumica je i sutradan, gostujući na K1 televizijui, govorila i toj svojoj izjavi.

Ja sam njen student, bila je jako važna četiri godine u mom životu. Volela me je i ja sam nju volela, to se ne dovodi u pitanje. Ona je jako pametna žena, svesna svega, na kraju i ona mu je bila učenica. Ona je isto prošla kroz ovo što smo mi prošle, priznala to sebi ili ne. Tako da, ona jako dobro zna da je sve ovo istina. U tom smislu sam rekla da je saučesnik. Ona je saučesnik u laži koju on i dalje pokušava da plasira. Želi da održi realnost koju je nama plasirao u toj školi, a to je realnost apsolutne moći, manipulacije i agresije. To upravo dokazuje način na koji je on meni postavljao pitanja, a što je cela sudnica videla - rekla je glumica.

Milena je jedina od devojaka koje su svedočile kojoj je Miroslav Aleksić lično postavljao pitanja tokom suđenja. Ona je izjavila da je tada ponovo čula ton kojim joj se obraćao dok je pohađala njegovu školu, kada je proživljavala najteže trenutke traume.

- Četiri devojke su svedočile pre mene i on to svoje pravo nije koristio, ali imala sam osećaj da će želeti da ga iskoristi u mom slučaju i to je uradio - rekla je glumica i dodala:

Agresija i vikanje

- Postavljao mi je pitanja tako agresivno i sve vreme je vikao. Upravo tim tonom o kom govorim sve vreme i govorila sam na sudu. Tonom kojim je kada smo bili mali ulivao strahopoštovanje, strah, vrhunski autoritet, ton kog smo se mi kao mali plašili i baš smo se nadali da će to što pre da prođe, on je mene tim tonom ispitivao i nisam imala strah. Osetila sam se kao da sam na času, kada sam bila mala, ali me nije uzdrmao i povredio.

Milena je, podsetimo, u četvrtak u Višem sudu u Beogradu završila svoje svedočenje kao oštećena na suđenju optuženom Aleksiću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading