MRAČNA PROŠLOST NAVIJAČA PARTIZANA: Braća Hrkman iza sebe imaju debeo dosije - jedan od njih proglašen vojnikom Velje Nevolje!

Autor:

Hronika

25.11.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na suđenju grupi Velje Nevolje, pušten je razgovor Miloša Hrkmana sa vojnikom Velje Nevolje, u kojem Hrkman pominje "neke provere u Rumi i pozavršavanje posla".

MRAČNA PROŠLOST NAVIJAČA PARTIZANA: Braća Hrkman iza sebe imaju debeo dosije - jedan od njih proglašen vojnikom Velje Nevolje!

Foto: Tanjug/V/Šporčić, Facebook

Miloš Hrkman, poznat kao navijač Partizana, trenutno se nalazi pod sudskim postupkom zbog demoliranja "Komiteta". Ovaj navijač ima veoma bogat dosije sa nizom krivičnih prijava, od kojih su tri odbačene, ali ima i jednu osuđujuću presudu.

Pored toga, njegov brat Vukašin Hrkman takođe je poznat policiji po tri osuđujuće presude za različita krivična dela.

Miloš Hrkman je nedavno osuđen na kaznu kućnog zatvora zbog nedozvoljenog držanja oružja. Ova presudu doneo je Osnovnoi sud u Rumi, a Miloš je dobio devet meseci. Iako se radi o kućnom pritvoru, osuđeni neće biti pod ekektronskim nadzorom.


Brat Miloša Hrkmana, Vukašin Hrkman, takođe ima zapažen dosije. On je osuđen za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, kao i za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, krađu i falsifikovanje isprave.

Na suđenju grupi Velje Nevolje, pušten je razgovor Miloša Hrkmana sa vojnikom Velje Nevolje, u kojem Hrkman pominje "neke provere u Rumi i pozavršavanje posla". Ovaj razgovor bio je predmet istrage u kojoj se Hrkmanu sudi za demoliranje "Komiteta" zajedno sa ekipom bliskom Belivuku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading