BRAĆA DELIKVENTI PRETUKLI NEMOĆNOG STARCA KOJI JE KASNIJE PREMINUO! Ogrezli u kriminalu, a premladi za zatvor - užas u Tovariševu ostavlja bez teksta!

Autor:

Hronika

23.11.2023

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštani Tovariševa su rekli i da su problematična braća tamo napali još jednog čoveka i gurnuli ga sa bicikla.

BRAĆA DELIKVENTI PRETUKLI NEMOĆNOG STARCA KOJI JE KASNIJE PREMINUO! Ogrezli u kriminalu, a premladi za zatvor - užas u Tovariševu ostavlja bez teksta!

Foto: shutterstock

Ilustracija

Dvojica braće, uzrasta od 10 i 12 godina, za koje je policija juče saopštila da su počinili više od 30 krađa u Novom Sadu, su isti dečaci protiv kojih je Više javno tužilaštvo već formiralo predmet zbog toga što su u u Tovariševu, kod Bačke Palanke, an Veliki petak u aprilu, a pretukli starca Todora Šunjka (75), koji je kasnije preminuo od posledica batinjanja.

- Todor je išao u prodavnicu i tražili su od njega novac. Kada je odbio da im da nešto para, ušao je u radnju , kupio šta mu je trebalo, a oni su ga sačekali i počeli da ga tuku. Udarili su ga prvo kamenom u glavu, a zatim počeli da ga šutiraju i gaze. Sve je zabeležila kamera iz prodavnice u kojoj je Toša bio pa su ih brzo našli - ispričali su njegovi rođaci.

Meštani Tovariševa su rekli i da su problematična braća tamo napali još jednog čoveka i gurnuli ga sa bicikla. Posle tog napada, porodica se preselila u Novi Sad, ali posle jučerašnjeg saopštenja policije, očigledno je da su maloletnici nastavili sa kriminalnim nedelima.

- Policija je rasvetlila krađe, ali dečaci ne mogu biti zadržani u pritvoru zbog njihovih godina. Provaljivali su svuda gde su stigli, od kafana do mesara i cvećara, a upadali su u objekte tako što su najpre kamenom razbijali izloge - kažu.

Kako jе saopšteno iz Policijske uprave u Novom Sadu, sumnja sе da su dečaci provaljivali u ugostitеljskе i drugе poslovnе objеktе različitе namеnе, prodavnicе, mеsarе, cvеćarе i krali iz njih novac i različitе artiklе.

Oni sе tеrеtе za sеdamnaеst tеških krađa, dеvеt pokušaja ovih krivičnih dеla, pеt krađa i jеdno krivično dеlo razbojništvo.

O ovom slučaju, kako predviđa procedura, obavešten je Centar za socijalni rad u Novom Sadu, a pošto su u pitanju maloletna lica, oni se ne mogu zvanično oglašavati kakav će biti dalja sudbina ove dece razbojnika.

- Protiv majke je podneta prijava zbog sumnje da je počinila krivično delo zapuštanja i zlostavljanja maloletnog licaa - kaže naš sagovornik i dodaje da je protiv majke i ranije podneta slična prijava zbog događaja u Tovariševu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading