SUDIJA ODREDIO PRITVOR BESKUĆNIKU: Osumnjičen za teško ubistvo cimera u Novom Sadu!

Autor:

Hronika

22.11.2023

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni je policajcima ispričao da je u napuštenoj kući u Ulici Ruđera Boškovića ubio svog cimera i odveo ih do mesta zločina, gde su zajedno živeli. Tu je pronađeno Nikolino beživotno telo, sa 30 uboda, od kojih je 18 bilo u grudi, 10 u leđa i 2 u noge.

SUDIJA ODREDIO PRITVOR BESKUĆNIKU: Osumnjičen za teško ubistvo cimera u Novom Sadu!

Foto: youtube.com/ kanal9tvns

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 dana Bogoljubu F., koji je osumnjičen za teško ubistvo. Kako je za "Novosti" rekla Jelana Ostojin, portparol Višeg suda u Novom Sadu, pritvor je određen zbog opasnosti od bekstva i postojanja bojaznosti da bi osumnjičeni mogao da ponovi krivično delo.

Bogoljub F. se sumnjiči da je u ponedeljak, 20. novembra, nožem usmrtio svog cimera Nikolu Nađa (38) iz Kisača. Krvavi zločin je izazvao uznemirenje javnosti, a osumnjičeni je nakon toga sam otišao u novosadsku policiju i priznao svoj zločin.

Prema nezvaničnim saznanjima, postoji svedok ovog zločina. Izvesni D.M. (44) iz Šapca, i on je navodno, rekao da je video šta se dogodilo. Osumnjičeni je policajcima ispričao da je u napuštenoj kući u Ulici Ruđera Boškovića ubio svog cimera i odveo ih do mesta zločina, gde su zajedno živeli. Tu je pronađeno Nikolino beživotno telo, sa 30 uboda, od kojih je 18 bilo u grudi, 10 u leđa i 2 u noge.

Kod osumnjičenog je pronađen nož sa tragovima krvi, što dodatno potvrđuje njegovu krivicu. Prema nekim informacijama, između osumnjičenog i žrtve je došlo do svađe, koja je eskalirala i dovela do tragičnog ishoda. Navodno, njih dvojica su se već ranije verbalno sukobavljali, a živeli su zajedno u napuštenoj kući u Novom Sadu, gde je okupljao beskućnike.

Bogoljub F., koji je inače po zanimanju kuvar, prema priči jednog poznanika, ranije je radio u motelu za platu od nekoliko stotina evra i imao je obezbeđen smeštaj. Međutim, nakon što je potrošio prvu zaradu na alkohol, nije se vratio na posao, već se vratio na ulicu. Pre nekoliko meseci, gostovao je na jednoj televiziji i govorio o svom životu kao beskućniku, navodeći da je imao teško detinjstvo i da je odrastao u hraniteljskoj porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading