ŽIVELI U KUĆI U KOJOJ SE KRIO RATKO MLADIĆ? Ubica i žrtva spavali na dva improvizovana kreveta u oronulom objektu obraslom u šiblju!

Autor:

Hronika

20.11.2023

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogoljub F. i Nikola Nađ živeli u kući u kojoj se navodno krio Ratko Mladić.

ŽIVELI U KUĆI U KOJOJ SE KRIO RATKO MLADIĆ? Ubica i žrtva spavali na dva improvizovana kreveta u oronulom objektu obraslom u šiblju!

Foto: Facebook, Tanjug/AP

Bogoljub F. (47) danas je novosadskoj policiji priznao da je ubio čoveka iza Higijenskog zavoda. Tačnije, usmrtio je svog simera Nikolu Nađa (38) iz Kisača.

Kako se sumnja, Bogoljub je Nikolu ubo 30 puta nožem - 18 puta u srce, 10 puta u leđa i 2 puta u noge.

Republika

Foto: youtube.com/ kanal9tvns

Bogoljub F.

Njih dvojica su živeli u napuštenoj kući iza Higijenskog zavoda, koja je okružena visokom travom, dok je ispred nje sve puno smeća. Unutar kuće su dva improvizovana kreveta, a pretpostavlja se da su cimeri tu spavali, prenosi Blic.

Kako se dalje navodi, Nikola i Bogoljub su se tu uselili nakon što je stanar pre sedam godina izvršio samoubistvo pred prijateljima, a navodno se u toj kući neko vreme krio Ratko Mladić.

Republika

Foto: Facebook

Nikola Nađ

Kako pričaju ljudi koji su ih poznavali, oni su živeli u napuštenoj kući, a Bogoljub je jedno vreme radio u motelu kao kuvar gde je imao smeštaj i platu od 1.000 evra.

- Posle prve plate je sve potrošio i nikad se više nije vratio na posao. On je dugogodišnji beskućnik i alkoholičar. Imao je šansu za bolji život, ali je nije iskoristio - kažu poznanici za pomenute medije i dodaju:

- Živeo je u Nemačkoj 26 godina i vratio se 2019. godine kada mu je umro otac. Ima ćerku, ali on nije hteo da je zove i opterećuje svojim problemima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading