OVO JE UBICA IZ NOVOG SADA! Bogoljub Nikolu izbo 30 puta, pa otišao u policiju i rekao šta je uradio!

Autor:

Hronika

20.11.2023

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Bogoljub je, kako se sumnja, svoju žrtvu Nikolu ubo 30 puta nožem od kojih je 18 u srce, deset u leđa i dva puta u noge!

OVO JE UBICA IZ NOVOG SADA! Bogoljub Nikolu izbo 30 puta, pa otišao u policiju i rekao šta je uradio!

Foto: youtube.com/ kanal9tvns

Bogoljub F. (47) otišao je danas u novosadsku policijsku stanicu i priznao da je ubio čoveka iza Higijenskog zavoda. Žrtva krvavog obračuna je njegov cimer Nikola N. (38) iz Kisača.

Bogoljub je, kako se sumnja, svoju žrtvu Nikolu N. (38) ubo 30 puta nožem od kojih je 18 u srce, deset u leđa i dva puta u noge!

Kako je rekao dr Zoran Krulj, portparol novosadske Hitne pomoći, oni su poziv primili u 11.51 sati od policije. Na licu mesta zatekli su muškarca (38) bez znakova života i mogli su da konstatuju samo smrt.

Živeo u napuštenoj kući

Kako pričaju ljudi koji su ga poznavali, oni su živeli u napuštenoj kući, a Bogoljub je jedno vreme radio u motelu kao kuvar gde je imao smeštaj i platu od 1.000 evra.

- Posle prve plate je sve potrošio i nikad se više nije vratio na posao. On je dugogodišnji beskućnik i alkoholičar. Imao je šansu za bolji život ali je nije iskoristio - kažu poznanici.

Navodno on je po profesiji kuvar i ima 20 godina radnog staža.

- Živeo je u Nemačkoj 26 godina i vratio se 2019. godine kada mu je umro otac. Ima ćerku, ali on nije hteo da je zove i opretećuje svojim problemima - kažu poznanici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading