"ČULA SE JAKA EKSPLOZIJA, NISAM ZNALA DA JE AUTOMOBIL DIREKTORA JUTE!" Republika na licu mesta stravične eksplozije - luksuzno vozilo TOTALNO UGLJENISANO! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgorela tri luksuzna vozila uključujući automobil direktora Jute.

"ČULA SE JAKA EKSPLOZIJA, NISAM ZNALA DA JE AUTOMOBIL DIREKTORA JUTE!" Republika na licu mesta stravične eksplozije - luksuzno vozilo TOTALNO UGLJENISANO! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Noćas u elitnom beogradskom naselju Dedinje, u Ulici kneza Aleksandra Karađorđevića, došlo je do stravične eksplozije.

Izgorela su tri automobila, a između ostalog među oštećenima je i automobil Aleksandra Seničića, direktora Jute (Nacionalna asocijacija turističkih agencija). Ekipa portala Republika.rs je na licu mesta incidenta zatekla dva automobila, načinjena je ogromna materijalna šteta, a od vozila nije ostalo ništa.

- Čula se jaka eksplozija, izašli smo odmah da vidimo šta se dešava. Strašno kako je puklo. Celo jutro čistim terasu, ne mogu da počistim koliko je crnila. Policija je odmah došla na lice mesta, ali nisam znala da je u pitanju automobil direktora Jute - kaže jedna od komšinica za portal Republika.rs.

Podsetimo, policija je primila poziv oko dva sata iza ponoći da je došlo do eksplozije koja je zahvatila "rendž rover" parkiran ispred jedne od zgrada na Dedinju. Izgoreo je "rendž rover", u vlasništvu rentakar agencije, a koji je koristio Aleksandar Seničić.

Seničić je izjavio da je čuo eksploziju i da je vatra zahvatila "fijat", nakon čega se požar proširio na druga vozila. Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu već je naložilo policiji da preuzme snimke sa sigurnosnih kamera i izvrši uviđaj na mestu paljenja automobila. Takođe, istražuje se i mogućnost da se utvrdi identitet osobe koja je izazvala požar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading