CRNOGORAC SA POTERNICE "PAO" U FRANCUSKOJ: Interpol raspisao potragu za muškarcem - sumnja se da je član kriminalne organizacije!

Autor:

Hronika

22.11.2023

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lišenju slobode muškarca prethodila je saradnja nadležnih službi Sektora za borbu protiv kriminala Uprave policije Crne Gore i francuske policije

CRNOGORAC SA POTERNICE "PAO" U FRANCUSKOJ: Interpol raspisao potragu za muškarcem - sumnja se da je član kriminalne organizacije!

Foto: Printskrin/Youtube/NowThis Originals

Danas je u Francuskoj lišeno slobode lice Dragan Knežević (42) koji se potražuje na osnovu međunarodne poternice NCB Interpol-a Podgorica.

U operativnim evidencijama ovo lice je registrovano kao visoko-rangirani član jedne organizovane kriminalne grupe iz Crne Gore.

Naime, Dragan Knežević se potražuje radi obezbeđenja prisustva u krivičnom postupku koji se protiv njega vodi pred Višim sudom u Podogorici, a na osnovu šest različitih naredbi toga Suda zbog krivičnih dela stvaranje kriminalne organizacije, krivičnih dela teško ubistvo i krivičnog dela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Lišenju slobode ovog lica prethodila je saradnja nadležnih službi Sektora za borbu protiv kriminala Uprave policije Crne Gore i francuske policije.

Uslediće saradnja nadležnih pravosudnih organa Crne Gore i Francuske u cilju ekstradicije navedenog lica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading