LOPOVI SE POSLUŽILI MERCEDESOM, PA GA VRATILI NA MESTO: Neverovatna scena u Novom Pazaru - policija i meštani ostali u ŠOKU!

Autor:

Hronika

21.11.2023

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija nastavlja istragu radi utvrđivanja identiteta počinilaca, ali trenutno nema konkretnih tragova koji bi doveli do njihove identifikacije.

LOPOVI SE POSLUŽILI MERCEDESOM, PA GA VRATILI NA MESTO: Neverovatna scena u Novom Pazaru - policija i meštani ostali u ŠOKU!

Foto: instagram/printscreen/Indeksonline_rs

Neočekivani obrt dogodio se u slučaju krađe automobila koja se dogodila rano jutros u Novom Pazaru.

Posle intenzivne istrage koja je usledila nakon krađe crnog Mercedesa C klase na Jošaničkom primorju, automobil je neočekivano vraćen. Policija je potvrdila da je vozilo pronađeno na istom mestu gde je i ukradeno, a počinioci su ostali nepoznati.

Snimak krađe:

 

 

Sigurnosne kamere zabeležile su nesvakidašnji događaj. U ranim jutarnjim satima mestu otuđenja mercedesa približilo se vozilo iste marke kao i ono koje je ukradeno. Neidentifikovane osobe su zatim premestile mercedes iza audija na prvobitnu lokaciju, ostavljajući vozilo netaknuto. Ovaj događaj izazvao je iznenađenje i policije i lokalnog stanovništva.

Policija nastavlja istragu radi utvrđivanja identiteta počinilaca, ali trenutno nema konkretnih tragova koji bi doveli do njihove identifikacije. Slučaj je i dalje u javnosti, a policija poziva građane da daju sve informacije koje bi mogle da pomognu u rešavanju ovog nesvakidašnjeg slučaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading