LJUBAVNICI SE I DALJE BORE ZA ŽIVOT! Poznato stanje žene kojoj je u glavu pucao Zoran, ostavio je u lokvi krvi, ubio suprugu, pa izvršio samoubistvo!

Autor:

Hronika

20.11.2023

22:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivani K. kojoj je ljubavnik Zoran R. pucao u glavu, lekari se još uvek bore za život.

LJUBAVNICI SE I DALJE BORE ZA ŽIVOT! Poznato stanje žene kojoj je u glavu pucao Zoran, ostavio je u lokvi krvi, ubio suprugu, pa izvršio samoubistvo!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook

Pre sedam dana Zoran R. (54) u Kruševcu je izvršio stravičan zločin. Naime, on je u svom krvavom pohodu, najpre ranio Ivanu K. (44) koja mu je navodno bila ljubavnica, zatim usmrtio ženu, a onda presudio i sebi.

Ivani K. (44) se i dalje bore za život.

- I dalje je u teškom stanju. Borimo joj se za život. Istog dana je prebačena u KC Niš sa povredom glave, intubirana - rečeno je Telegrafu.

Podsetimo, Zoran je noć pre proveo u Ivaninom stanu. Ujutru su se posvađali, a kada je ona krenula na posao, Zoran je pucao u nju na oko 200 metara od zgrade. Pogodio ju je u glavu i teško ranio, a onda je ostavio u lokvi krvi, misleći da ju je ubio.

Republika

Foto: Printscreen/https://www.facebook.com/zoran.ristic.90281943?__tn__=-UC*F

Zoran R. ubio suprugu i ljubavnicu

Seo je u automobil i uputio se ka kući u selu u kom je bila njegova supruga. I dalje nije poznato da li je po suprugu otišao u selo Stragari ili ju je sreo na putu između sela Kukljin i Jasika - na tom putu je njeno telo ostavio u jarku u blizini kamenoloma, pored puta oko kog se ne nalazi ništa osim šume.

Zatim je pozvao oca, sa kojim se našao, a kada su se rastali, pozvao ga telefonom i rekao šta je uradio.

- Sredio sam ih obe, a sad je red na mene - bile su reči koje je Zoran navodno rekao ocu preko telefona.

Zoran je u tom momentu bio u automobilu između sela Milutovac i Stragari. Njegov otac je u daljini začuo pucanj, a kada se vratio zatekao je sina koji je sebi oduzeo život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading