POSEBNE MERE ZA DUCINU ŽENU! Evo kako je ipak kažnjena Džesika - osumnjičena za napad na Kosmajčevu porodicu!

Autor:

Hronika

20.11.2023

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rečeno je da Džesiki nije bio određen pritvor, ali zabrenjeno joj je da napušta Ljig, takođe mora da se javi svakog 1. i 15. u mesecu.

POSEBNE MERE ZA DUCINU ŽENU! Evo kako je ipak kažnjena Džesika - osumnjičena za napad na Kosmajčevu porodicu!

Foto: Brana Jovanović, Tanjug/Sava Radovanovi'

Džesika R. T. (39), osumnjičena da je sa suprugom Dušanom Krstićem (59), zvanim Duca s Olimpa, bombardovala kuće Dragoslava Kosmajca, kako Telegraf saznaje, kažnjena je "posebnim merama".

- Njoj nije bio određen pritvor, zabrenjeno joj je da napušta Ljig, mora da se javi svakog 1. i 15. u mesecu, takođe joj je oduzet pasoš - rečeno je za Telegraf.

Podsetimo, ona je na saslušanju iznela odbranu, dok je on negirao delo. Njemu je određen pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Sumnja se da su Dušan K. i Džesika dogovarali, planirali i organizovali izvršenje krivičnog dela Teško ubistvo oštećenih Lazara i Milice Kosmajac, pa su neovlašćeno pribavili tri ručne bombe, čije držanje nije dozvoljeno građanima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading