POSEBNE MERE ZA DUCINU ŽENU! Evo kako je ipak kažnjena Džesika - osumnjičena za napad na Kosmajčevu porodicu!

Autor:

Hronika

20.11.2023

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Rečeno je da Džesiki nije bio određen pritvor, ali zabrenjeno joj je da napušta Ljig, takođe mora da se javi svakog 1. i 15. u mesecu.

POSEBNE MERE ZA DUCINU ŽENU! Evo kako je ipak kažnjena Džesika - osumnjičena za napad na Kosmajčevu porodicu!

Foto: Brana Jovanović, Tanjug/Sava Radovanovi'

Džesika R. T. (39), osumnjičena da je sa suprugom Dušanom Krstićem (59), zvanim Duca s Olimpa, bombardovala kuće Dragoslava Kosmajca, kako Telegraf saznaje, kažnjena je "posebnim merama".

- Njoj nije bio određen pritvor, zabrenjeno joj je da napušta Ljig, mora da se javi svakog 1. i 15. u mesecu, takođe joj je oduzet pasoš - rečeno je za Telegraf.

Podsetimo, ona je na saslušanju iznela odbranu, dok je on negirao delo. Njemu je određen pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Sumnja se da su Dušan K. i Džesika dogovarali, planirali i organizovali izvršenje krivičnog dela Teško ubistvo oštećenih Lazara i Milice Kosmajac, pa su neovlašćeno pribavili tri ručne bombe, čije držanje nije dozvoljeno građanima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading