ŽENA DUCE SA OLIMPA PUŠTENA NA SLOBODU! Džesi našla način da se spase pritvora, a osumnjičena da je s mužem organizovala ubistva Kosmajčeve dece

Autor:

Hronika

20.11.2023

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšena Džesika je izjavila da ne samo da joj suprug nikada nije pominjao Kosmajca, već da uopšte nije znala ništa od navedenog.

ŽENA DUCE SA OLIMPA PUŠTENA NA SLOBODU! Džesi našla način da se spase pritvora, a osumnjičena da je s mužem organizovala ubistva Kosmajčeve dece

Foto: St/Branislav Jovanović, Tanjug/Sava Radovanović

Džesika R. T. (39) koja je u petak uhapšena sa suprugkom Dušanom Krstićem (57), zvanim Duca sa Olimpa, zbog sumnje da su planirali i organizovali ubistva dece pokojnog Dragoslava Kosmajca, Lazara i Milice, bila je policajka u Australiji!

Kako Kurir nezvanično saznaje, na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, ona je negirala da je učestvovala u ovim krivičnim delima, tvrdeći da joj suprug nikada nije pominjao Dragoslava Kosmajca.

- Ona je izjavila da ne samo da joj suprug nikada nije pominjao Kosmajca, već da uopšte nije znala za spiskove, skice i mape koje je, kako se sumnja, Dušan Krstić pravio. Navela je i da nije znala ni da ima toki-vokije - otkriva izvor Kurira.

Podsetimo, Krstić se sumnjiči da je planirao da ubije decu pokojnog kontroverznog biznismena sa Zvezdare, jer ga je navodno krivio za podmetanje bombe pod automobil u kom su bili njegova prva žena i deca, ali i za likvidaciju kuma Gorana Marjanovića, zvanog Goksi Bombaš 1995. godine.

Inače, kako saznajemo, Džesika je majka četvoro dece koja su sa njom i Dušanom Krstićem živela u jednom selu u blizini Ljiga, gde je bračni par i uhapšen. Ona je objasnila da je Krstića upoznala u Australiji pre pet godina i da su se sa njenom decom, pre godinu i po dana, preselili u Srbiju, gde su se i venčali pre šest meseci.

- Navodno je ispričala da su iz Ljiga povremeno dolazili u Beograd, ali kod prijatelja i njegove rodbine, ali da ništa o bombama ne zna - dodaje sagovornik Kurira.

Akcija policije i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, podsetimo, usledila je pošto su na vilu u Žabljačkoj u kojoj Lazar Kosmajac živi sa majkom 7. novembra, a potom i u dvorište kuće u kojoj u Ulici Milana Rakića živi njegova sestra Milica pronađene bombe.

- Osumnjičeni su na saslušanju negirali izvršenje krivičnog dela, s tim što Dušan K. nije želeo da iznosi odbranu - saopšteno je posle saslušanja iz tužilaštva.

Sudija za prethodni postupak, posle saslušanja, Dušanu Krstiću je odredio pritvor do 30 dana, dok je Džesika puštena, ali joj je određena mera zabrane napuštanja boravišta, zatim da se javlja policiji svakog 15. u mesecu, a oduzet joj je i pasoš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading