OVO SU DUŠAN I DŽESIKA KOJI SU UHAPŠENI U LJIGU: Venčali se pre dva meseca, a onda odlučili da u dvorište pokojnog Kosmajca bace BOMBE!

Autor:

Hronika

17.11.2023

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brzom i efikasnom akcijom policije i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu juče su uhapšeni supružnici Džesika R. T. (39) i Dušan Krstić.

OVO SU DUŠAN I DŽESIKA KOJI SU UHAPŠENI U LJIGU: Venčali se pre dva meseca, a onda odlučili da u dvorište pokojnog Kosmajca bace BOMBE!

Foto: Printscreen/Facebook

Dušan Krstić zvani Duca sa Olimpa (59) i njegova supruga Džesika R.T. (39), inače državljanka Australije, uhapšeni su juče zbog sumnje da su na kuće u vlasništvu porodice biznismena Dragoslava Kosmajca bacili više ručnih bombi od kojih je jedna eksplodirala, a prema rečima osumnjičenog sve je bilo iz osvete.

Krstić tvrdi i da zna da je Kosmajac prodavao mnogo droge na Zvezdari, kao i da je odgovoran za postavljanje eksploziva pod vozilo u kojem su bili njegova žena i deca koja su preživela, ali i za ubistvo njegovog kuma Goksija koje se dogodilo 1995. godine - navodi izvor medija.

Ranije su mediji pisali da je i sam Dušan Krstić Duca bio na meti, a kako su navodili on je ranije, neko vreme bio u Australiji, navodno u tamošnjem zatvoru.

- Žena koja je uhapšena sa Krstićem zbog sumnje da su bacili bombe na kuće porodice Kosmajac, državljanka je Australije - kaže izvor.

Kako nezvanično saznajemo, Dušan i Džesika venčali su se pre dva meseca i pravili su svadbu, a neko vreme već žive u selu u okolini Ljiga. Ona je fakultetski obrazovana, a u Australiji je studirala društvene nauke.

Da posetimo, Dušan Krstić je 7. novembra oko 20.50 sati bacio jednu ručnu bombu u dvorište porodične kuće Lazara Kosmajca, sina pokojnog Dragoslava Kosmajca, koja nije eksplodirala. Samo nedelju dana kasnije bomba je bačena i na kuću njegovo ćerke Milice u ulici Milana Rakića na Zvezdari.

Brzom i efikasnom akcijom policije i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu juče su uhapšeni supružnici Džesika R. T. (39) i Dušan Krstić.

- Njima su lisice stavljene u jednom selu u okolini Ljiga - dodaje izvor.

O hapšenju supružnika oglasio se i MUP saopštenjem.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Policijskom stanicom u Ljigu i Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su D. К. (57) i njegovu suprugu Dž. T. R. (39) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i izazivanje opšte opasnosti - navodi se u saopštenju MUP, u kom se još i dodaje:

- Oni se sumnjiče da su 7. novembra ove godine, u Beogradu, bacili eksplozivnu napravu u dvorište porodične kuće jednog muškarca, koja se nije aktivirala, a sutradan su, kako se sumnja, ponovo bacili ručnu bombu i tom prilikom je pričinjena manja materijalna šteta. Osumnjičeni supružnici su, 15. novembra, kako se sumnja, bacili ručnu bombu na porodičnu kuću sestre ovog muškarca, koja nije eksplodirala, nakon čega su brzom i efikasnom akcijom policije uhapšeni. D. К. i Dž. T. R. određeno je zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading