POGURAO SRBIJU KA MUNDIJALU, SADA MOŽE I KA EVRO: Sudiće u Leskovcu, a bio je TALIJA "orlovima"

Autor:

Sport

17.11.2023

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

UEFA za glavnog arbitra utakmice Srbija - Bugarska imenovala Belgijanca Erika Lambrehtsa, kojeg pamtimo po dobrom.

POGURAO SRBIJU KA MUNDIJALU, SADA MOŽE I KA EVRO: Sudiće u Leskovcu, a bio je TALIJA "orlovima"

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije dočekaće u nedelju (15.00) Bugarsku u odlučujućem meču za plasman na Evropsko prvenstvo posle 24 godine. Izabranicima Dragana Stojkovića Piksija dovoljan je bod u Leskovcu pa da overe za EVRO 2024 u Nemačkoj, a jedan od važnijih faktora može biti i suđenje.

Zato je UEFA za meč odluke u G grupi delegirala iskusnog Belgijanca Erika Lambrehtsa, koji je već delio pravdu "orlovima" i bio im srećne ruke i to na putu ka prošlogodišnjem Mundijalu u Kataru. Ako je suditi po minulom radu, Belgijanac bi mogao da bude talija za Srbiju. On je u prethodnom kvalifikacionom ciklusu vodio meč "orlova" s Azerbejdžanom u Beogradu u kojem smo slavili sa 3:1. Upravo je Lambrehts tada odigrao važnu ulogu i dosudio dva penala za naš tim koje su u golove pretvorili Dušan Vlahović i Dušan Tadić.

Republika

Foto: Starsport

 

To međutim nije njegova jedina veza sa srpskim fudbalom Erik jedelio pravdu i na nedavnom meču u Ligi šampiona i to u grupi u kojoj je Crvena zvezda u pobedi Mančester sitija nad Jang bojsom sa 3:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading