"VRATIO SE DUCA IZ AUSTRALIJE, LUDOVAO JE PO KAFANAMA, SVI SU GA SE PLAŠILI!" Meštani Ljiga o uhapšenom bombašu: Bavio se nekim krimi džimi poslovima! (FOTO)

Autor:

Hronika

18.11.2023

07:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšeni bračni par se nalazi u pritvoru, a istraga je u toku.

"VRATIO SE DUCA IZ AUSTRALIJE, LUDOVAO JE PO KAFANAMA, SVI SU GA SE PLAŠILI!" Meštani Ljiga o uhapšenom bombašu: Bavio se nekim krimi džimi poslovima! (FOTO)

Foto: St/Branislav Jovanović, Tanjug/Sava Radovanović

Uhapšen bračni par iz sela kod Ljiga zbog sumnje da je bacao ručne bombe na kuće pripadnika porodice pokojnog biznismena Dragoslava Kosmajca, u centru je pažnje javnosti. Dušan Krstić (59), poznatiji kao Duca sa Olimpa, i njegova supruga Džesika R. T. (39), državljanka Australije, uhapšeni su u spektakularnoj akciji MUP-a.

Meštani sela odakle je rodom Krstić, opisuju ga kao temperamentnog i problematičnog čoveka koji je često ludovao po kafanama i niko nije želeo da mu se nađe na putu. On je prema rečima komšija, pre više od godinu dana sa svojom suprugom i decom vratio u Srbiju iz Australije, gde je otišao zbog kriminalnih aktivnosti. Međutim, kako kažu meštani, Duca se potpuno promenio i postao je požrtvovan i porodičan. Njegov cilj je, kako su ispričali, da ima desetoro dece, a već ima ukupno osmoro sa dve supruge. Venčao se sa Džesikom pre dva meseca i planirao je veliko slavlje za porodicu koja se nalazi u Srbiji.

Duca je sa suprugom Džesikom i decom došao pre godinu dana iz Australije u Srbiju i veoma se promenio. Naime, ranije je bio temperamentan i veliki problem, znao je da luduje po kafanama i da u svemu bude prvi. Ljudi su ga se plašili i niko nije hteo da mu se nađe na putu. Uvek je bio prava enigma za nas obične ljude. Isticao se i nekako bio je lud, nije se plašio nikoga. Otišao je iz Srbije u Australiju pre mnogo godina zbog njegovih krimi-džimi fazona i poslova, ali se sada vratio - kaže meštanin sela kod Ljiga, koje je inače i rodno selo Krstića.

Foto: Brana Jovanović, Tanjug/Sava Radovanovi'


Meštani su bili u šoku kada su čuli da se Duca sumnjiči za bacanje bombi na kuću udovice Dragoslava Kosmajca, sa kojom je i sam imao nesuglasice. Prema rečima svedoka, Krstić se žalio na nedostatak vrtića u selu na sastanku mesne zajednice pre 20 dana, a kasnije je sa Olimpa kovao pakleni plan za bombaške napade na porodicu Kosmajac.

- Pre 20 dana je bio sastanak mesne zajednice gde je bilo reči o seoskom vrtiću koji je zatvoren. Nekad smo imali vrtić jer imamo puno dečice u mestu, ali je on zatvoren i svi roditelji moraju sada mališane da vode u Ljig, pa je sada između ostalog bilo reči o tome da se opet otvori obdanište. Uhapšeni Duca, pošto ima dečicu, žalio se na to što nema obdaništa, i bio je jedan od glavnih govornika i zahtevao je da im se opet otvori vrtić jer je tako lakše i njemu i ostalim roditeljima. Mašutim, do dogovora sa ljudima iz opštine Ljig na tom sastanku nije došlo - kažu.

Policija je prilikom pretresa njihovog doma, pronašla nacrtane rute i mape kretanja dece pokojnog biznismena, kao i nekoliko toki vokija. Meštani su u šoku jer su mislili da se Duca promenio i postao pošten čovek, ali su sada svesni da je i dalje sklon kriminalnim radnjama.

Uhapšeni bračni par se nalazi u pritvoru, a istraga je u toku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading