OTKRIVEN MOTIV BOMBAŠKIH NAPADA - REŠILI DA SE OSVETE PORODICI KOSMAJCA! Sutra saslušanje supružnika koji su bacili kašikare na kuće pokojnog biznismena!

Autor:

Hronika

17.11.2023

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema nezvaničnim informacijama, supružnici su počinili "bombaški napad" zbog neraščišćenih računa od ranije, odnosno iz - osvete.

OTKRIVEN MOTIV BOMBAŠKIH NAPADA - REŠILI DA SE OSVETE PORODICI KOSMAJCA! Sutra saslušanje supružnika koji su bacili kašikare na kuće pokojnog biznismena!

Foto: St/Branislav Jovanović, Tanjug/Sava Radovanović

U dramatičnom obrtu događaja, D.K. (59) i njegova supruga Dž. R. T. (39) saslušaće se sutra pred Višim javnim tužilaštvom u Beogradu povodom sumnje da su izveli bombaški napad na dve kuće na Zvezdari, koje su u vlasništvu porodice pokojnog Dragoslava Kosmajca.

Prema nezvaničnim izvorima, supružnici se sumnjiče za ove napade iz osvete, vezane za neraščišćene račune iz prošlosti. D.K. je, prema policijskim izveštajima, prvo 7. novembra oko 21 sat bacio bombu u dvorište kuće Lazara Kosmajca, sina pokojnog Kosmajca, ali ona nije eksplodirala. Zatim, narednog dana, 8. novembra oko ponoći, ponovio je napad na istu kuću, ovaj put uspešno.

Nakon toga, 15. novembra oko ponoći, D.K. je bacio ručnu bombu na porodičnu kuću Milice Kosmajac, ćerke pokojnog Dragoslava Kosmajca, koja se, srećom, nije aktivirala.

Sve vreme, D. K. je bio u pratnji svoje supruge, a ovi bombaški napadi zabeleženi su nadzornim kamerama.

Poslednji incident prijavila je Milica Kosmajac policiji nakon što je pronašla ručnu bombu ispred kapije kuće u Ulici Milana Rakića.

Očekuje se da će istraga otkriti motive ovih napada, dok građani Zvezdare ostaju u šoku zbog neočekivane eskalacije sukoba među porodičnim odnosima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading