ŠOK OBJAVA MILICE MITROVIĆ: Vlasnica Pinka uhvaćena sa Željkovom BIVŠOM, isplivala istina o njihovom odnosu (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

17.11.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi gledaju u neverici!

ŠOK OBJAVA MILICE MITROVIĆ: Vlasnica Pinka uhvaćena sa Željkovom BIVŠOM, isplivala istina o njihovom odnosu (FOTO)

Foto: instagram.com/milica.mitrovic.pink

Željko i Milica

Željko i Milica Mitrović, poznati biznismeni i vlasnici televizije "Pink", juče su proslavljali krsnu slavu, Đurđic, u svom porodičnom domu u Beogradu. Ovim povodom, par je okupio članove porodice i najbliže prijatelje kako bi obeležili ovaj važan verski praznik, međutim, jedna fotografija sa slavlja izazvala je veliku pažnju u javnosti.

Naime, kao i obično, Mitrovićka je bila aktivna na društvenoj mreži Instagram, te na svom profilu podelila "stori" sa pevačicom Sonjom Mitrović Hani, Željkovom prvom suprugom, te pokazala da bivša i sadašnja i te kako mogu dobro da funkcionišu.

Republika

Foto: instagram.com/milica.mitrovic.pink

Milica Mitrović instagram

Iako se očekivalo da će odnos između Milice i Hani biti napet, s obzirom na to da je Hani bila u braku sa Željkom i da je majka njegove dece, one su pokazale da su u odličnim odnosima. Smeškale su se i pozirale, pokazujući da je Hani uvek dobrodošla u porodičnom domu Mitrovića.

Inače, Sonja Mitrović devedesetih godina bila je izuzetno popularna pevačica pod nadimkom Hani, a i dan-danas se slušaju njene pesme poput "Otkini, bejbe", "Kocka šećera" i "Džip". Međutim, ona se povukla sa muzičke scene i danas se bavi produkcijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading