OVAJ FILM JE PREDVIDEO LAUŠEVU STRAVIČNU SUDBINU: Žarko odglumio tragediju koja ga ja zadesila (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

17.11.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija koju je odglumio Žarko Laušević tera jezu u kosti, sve je slutilo na stravu i užas!

OVAJ FILM JE PREDVIDEO LAUŠEVU STRAVIČNU SUDBINU: Žarko odglumio tragediju koja ga ja zadesila (VIDEO)

Foto: E-Stock, printscreen

Kler Bekman, američka glumica koja se proslavila ulogom u čuvenom filmu "Bolje od bekstva" zajedno sa Žarkom Lauševićem, reagovala je na društvenim mrežama povodom njegove smrti. Na svom Fejsbuk profilu objavila je zajedničku scenu iz filma i kratko napisala "Počivaj u miru".

 

 

Kao što je poznato, Laušević je snimio film "Bolje od bekstva" neposredno pre tragične noći u kojoj je usmrtio dva mladića i teško ranio jednog. Zanimljivo je da je radnja filma bila gotovo proročanska, budući da je Žarko u njemu igrao lik koji se zaljubljuje u Amerikanku i sa njom dobija dete, ali i prolazi kroz tešku saobraćajnu nesreću koju je izazvao u pijanom stanju, gde ona završava mrtva, zbog čega on dospeva u zatvor.

Laušević je, inače, u vreme snimanja filma bio u braku sa svojom prvom suprugom Majom, sa kojom je imao ćerku Asju i sina Dušana. U filmu "Bolje od bekstva", Dušan je igrao ulogu Žarkovog sina Pitera sa samo tri godine. Tragedija koja je zadesila glumca, odnosno njegovu porodicu, desila se samo nekoliko meseci nakon premijere filma.

 

 

Nakon izdržane zatvorske kazne, Žarko je napustio zemlju i sa svojom porodicom se preselio u Njujork. Tamo su nastavili svoj život, a glumac je nastavio da se bavi poslom koji je voleo. Međutim, vest o njegovoj smrti potresla je mnoge, kako u Srbiji, tako i u Americi.

Podsećanja radi, kako je Republika saznala, ispraćaj i kremacija glumca Žarka Lauševića biće obavljeni u ponedeljak, 20. novembra na Novom groblju u Beogradu u 14 časova, što je potvrdila u ime porodice i njegova druga supruga Anita Laušević.

Republika

Foto: youtube/printscreen/Cmc Nadlanu

Žarko Laušević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading