LAUŠ ROĐENDAN SLAVIO U BOLNICI SA ČUVENIM GLUMCEM: Bili smo soba do sobe, po ODLASKU mi je dao...

Autor: P. R.

Zabava

17.11.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žarko Laušević je isti datum rođenja delio sa Irfanom Mensurom.

LAUŠ ROĐENDAN SLAVIO U BOLNICI SA ČUVENIM GLUMCEM: Bili smo soba do sobe, po ODLASKU mi je dao...

Foto: ATA Images, E-stock

Glumac Irfan Mensur otkrio je detalje o svojoj dugogodišnjoj prijateljstvu sa nedavno preminulim glumcem Žarkom Lauševićem. Naime, oni su bili jako bliski prijatelji, a jedan poseban detalj je vezivao njih dvojicu - isti datum rođenja. Obojica su rođena 19. januara i taj dan je za njih bio veoma važan, jer su ga tradicionalno proslavljali zajedno.

Iako Mensur nije često govorio o svom odnosu sa legendarnim Laušom, nakon njegove smrti podelio je jednu dirljivu uspomenu. Naime, tokom pandemije korona virusa, obojica glumaca su bila smeštena u bolnici, u sobama jedan do drugog. Irfan je otkrio da su i tada nastavili da proslavljaju svoje rođendane, iako su bili bolesni.

- Mi smo se svakog 19. januara, našeg rođendana, ako smo bili u mogućnosti, nalazili i zajedno provodili noć. Ne zbog toga da bi slavili, već zbog toga da bi skupili divne i pametne ljude zbog kojih smo se i mi dobro osećali. Poklanjali smo jedan drugom sitnice, kada smo obojica ležali od teškog oblika korone - započeo je priču glumac i nastavio:

Republika

Foto: youtube.com/ Novo jutro - Dea i Sarapa

Irfan Mensur

- Bili smo soba do sobe. Otišao je par dana pre mene i kada je odlazio rekao je: "Evo ti ovo za ova dva do tri dana", ali mi je ostavio nešto što me i danas podseća na njega. To je šolja sa velikim smajlijem iz koje ja pijem kafu svako jutro. Poklonio mi je za rođendan jedne žute čarape, ali to nije žuto, već fluorescentno žuto i štipa za oči kada se pogleda. On se smejao i rekao: "Ovo ćeš barem jednom da obučeš. Jedino ti, jer ne znam čoveka koji bi to obukao". Takav je bio Žarko - ispričao je Mensur, prenosi Kurir.

Republika

Foto: youtube/printscreen/ Filmski susreti Nis 2016

Žarko Laušević

Podsećanja radi, kako je Republika saznala, glumac će biti kremiran 20. novembra, u ponedeljak na Novom groblju u 14 časova, a ovu informaciju je potvrdila i Anita, supruga Žarka Lauševića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading