MESI NEMOĆNO DAVIO RIVALA, PA PUKAO: Argentina i Brazil poraženi u istom danu

Autor:

Sport

17.11.2023

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Gaučose" savladali Urugvajci zbog čega je Leo izgubio živce, dok je drugi poraz u nizu "kariokama" nanela Kolumbija.

MESI NEMOĆNO DAVIO RIVALA, PA PUKAO: Argentina i Brazil poraženi u istom danu

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Argentine nije više nesavladiva! Pobednički niz je prekipunt posle 14 uzastopnih trijumfa jer je "gaučose" u petom kolu kvalifikacija za Mundijal savladao Urugvaj i to na njenom terenu sa 2:0. Vodeći gol za goste postigao je Ronald Arauho u 41. minutu, a tri minuta pre kraja susreta u strelce se upisao i Dervin Nunjez i tako naterao na suze Lea Mesija i sve na stadionu.

Foto: Tanjug/AP

 

Argentini je to prvi poraz u kvalifikacijama posle sedam godina, a ovo im je bio prvi neuspeh još od susreta na Mundijalu u Kataru sa Saudijskom Arabijom (2:1). Ipak, osim fudbala, meč je obeležio i veliki incident, koji je započeo prepirkom Matijas Oliveira sa Rodrigom de Polom. Svi su ostali šokirani kada se umešao Mesi koji je dotrčao do Oliveire i udario ga laktom a onda ga dohvatio levom rukom za vrat.

 

 

Na svu sreću situacija se brzo smirila a utakmica je nastavljena. Posle ovog kola Argentina je i dalje prva na tabeli sa 12 bodova ispred Urugvaja koji sada ima 10, Kolumbija devet, Venecuela osam, dok je Brazil tek peti sa sedam bodova posle trećeg susreta u nizu bez pobede. "Karioke" je sada savladala Kolumbija sa 2:1, a pre toga su im meru uzeli i Urigvajci, dok su sa Venecuelom odigrali nerešeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading