MESI I BARSELONA JE ZAVRŠENA PRIČA: Argentinac otkrio detalje priče oko povratka u bivši klub

Autor:

Sport

04.11.2023

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Znam da ćemo se vratiti da živimo u Barseloni, kazao je Leo.

MESI I BARSELONA JE ZAVRŠENA PRIČA: Argentinac otkrio detalje priče oko povratka u bivši klub

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi i Barselona ponovo zajedno, priča o kojoj se spekuliše praktično otkako je Argentinac napustio Nou kamp i pešao u PSŽ. Zatim kada je napuštao "svece" opet se nagađalo da će Leo doći u voljeni klub ali je ipak izabrao Inter iz Majamija i nove izazove u MLS ligi.

Međutim, kako mu tamo ne cvetaju ruže, ali ni Barsi, počela su nova nagađanja o saradnju. Prvi čovek kluba Đoan Laporta je otkrio da je pregovora bilo, da je Mesi ostao nedorečen, ali je sada Argentinac po svemu sudeći stavio tačku.

- Mogao sam da se vratim u Barselonu, ali se nije dogodilo. Kada sam odlazio 2021. godine, dogodilo se iznenada. Moja prva ideja uvek je bila da se vratim kući, da ponovo igram u dresu Barselone, da tamo završim karijeru. O tome sam oduvek sanjao. Ali, nije bilo moguće. Zato sam odlučio da dođem u Inter Majami - rekao je Mesi i dodao:

Foto: Tanjug/AP

 

- Imao sam mnogo ponuda. Potpuno različitih. Od Barse, drugih evropskih klubova, iz Saudijske Arabije. Ali, mi smo odmah izabrali Majami i srećni smo zbog toga, jer se ovde osećamo jako dobro. Uživamo u svakom danu provedenom sa porodicom. Možemo mnogo toga da radimo zajedno, mogu da budem svakog trenutka sa suprugom i decom, koja su mi najviše nedostajala. Majami je spektakularan grad, sa sjajnom klimom.

Mesi je potom odgovorio još konkretnije da li će nekada obući dres Barselone. On je praktično zatvorio vrata povratka ne samo na Nou kamp već u celu Evropu.

- Evropski fudbal je za mene zatvorena knjiga. Hvala bogu, imao sam tu sreću da ostvarim fenomenalnu karijeru, osvojio sam sve o čemu sam sanjao u Evropi, gde sam igrao tako dugo. Napravio sam novi korak dolaskom u SAD, pa ne verujem da ću se ikada više vratiti da igram u Evropi. Naravno, nedostajaće mi do kraja života igranje Lige šampiona ili La Lige, jer su to utakmice sa posebnim ukusom. Ali, uživam i ovde koliko god mogu, tako da ne osećam frustraciju - bio je iskren Mesi, ali i otkrio da će se posle karijere vratiti u Šapniju:

 

 

- Znam da ćemo se vratiti da živimo u Barseloni. To je naš dom, gde imamo naše navike, naše prijatelje. Ali, nemam predstavu čime ću se baviti. Nisam o tome ni razmišljao, niti želim. Želim da uživam kao fudbaler u godinama koje su ispred mene, da radim ono što sam oduvek želeo kao dečak. A, kada okačim kopačke o klin, potražiću svoj novi put. Trener? Ne verujem. Ali, sigurno će biti nešto u fudbalu, jer je on ceo moj život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading