DA LI SE MESI VRAĆA U BARSELONU: Predsednik Laporta otkrio detalje pregovora

Autor:

Sport

19.10.2023

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razgovarali smo, rekao nam je svoju odluku, kazao je prvi čovek giganta sa Nou kampa.

DA LI SE MESI VRAĆA U BARSELONU: Predsednik Laporta otkrio detalje pregovora

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi i Barselona, drugi čin. Otkako je argentinski as napustio Nou kamp spekuliše se da li će se jednog dana vratiti. Nagađalo se da će Leo iz PSŽ doći u Barsu, ali je umesto toga otišao u MLS ligu i Inter iz Majamija. Kako je u SAD trenutno pauza pojavila se priča da će se Mesi vratiti na pozajmicu, a onda i da će Barselona otkupiti njegov ugovor. Sada je tačku na nagađanja stavio predsednik španskog giganta Đoan Laporta.

Foto: Tanjug/AP

Đoan Laporta

- Mesi na pozajmici? Razgovarali smo sa Leom na početku sezone, ponudili smo mu da se vrati. Sada nije bilo razgovora. Mesi nam je tada rekao svoju odluku i mi je poštujemo - rekao je Laporta.

On je dodao da se nada da će Mesi zaigrati na Nou kampu, na otvaranju renoviranog stadiona.

- Bilo bi fantastično ako bi Mesi igrao na svečanom otvaranju novog Nou kampa. Stadion ćemo otvoriti u junu 2026. - kazao je Laporta.

Međutim, sportski direktor Katalonaca i Leov nekadašnji saigrač Deko otkrio je da će Mesi kad tad zaigrati opet na Nou kampu i nositi dres Barselone.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Deko

- Mesi će uvek biti najveća legenda kluba. Ima Barselona Krojfa i Ronalda, ali je Leo verovatno najveći. On će sigurno svoju oproštajnu utakmicu odigrati u Barseloni, ali kada će to biti mi ne znamo. Nadam se ća de igrati još nekoliko godina - poručio je Deko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading