PUCA BOMBA, MAJAMI I BARSELONA BLIZU DOGOVORA: Mesi ponovo u starom društvu

Autor:

Sport

16.10.2023

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler već rekao da želi da zaigra u za njega obećanoj zemlji.

PUCA BOMBA, MAJAMI I BARSELONA BLIZU DOGOVORA: Mesi ponovo u starom društvu

Foto: www.profimedia.rs

Serđi Roberto i Lionel Mesi

Kada ne znaš šta ćeš ti kupuj provereno, u Barseloni. To je deviza kojom se očigledno rukovod Dejvid Bekam, nekadašnji as Reala a sada čelnik Intera iz Majamija, jer Lionelu Mesiju Serhiju Busketsu i Đordiju Albi želi da dovede starog poznanika sa Nou kampa.

U pitanju je Serđi Roberto, koji više nije u fokusu trenera Ćavija, pa je počelo ozbiljno flertovanje između njega i MLS tima. Naime, iskusni Španac je ove sezone samo dva puta bio starter na 11 zvaničnih utakmica, a poznato je da mu je odlazak u SAD stara želja.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

- Ovu sezonu ne gledam kao svoju poslednju sezonu u timu iz Katalonije. To je klub mog života i ne razmišljam o budućnosti. Sviđaju mi se Sjedinjene Američke Države, često idem tamo, posebno u Njujork. Sviđa mi se MLS liga, već sam imao prijatelje koji su igrali poput Fontasa, Ilie... To je zemlja i liga u kojoj bih voleo da igram, ali za nekoliko godina. Ne vidim to u bliskoj budućnosti, želim to na na duži rok. MLS će biti za nekoliko godina - izjavio je Sergi Roberto, a po svoj prilici mogao bi da ubrza svoju odluku o preseljenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading