KATALONCI NAJAVILI TRANSFER BOMBU! Mesi pred POVRATKOM u Barselonu?!

Autor:

Sport

07.10.2023

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub sa Nou Kampa zagolicao maštu navijača.

KATALONCI NAJAVILI TRANSFER BOMBU! Mesi pred POVRATKOM u Barselonu?!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Barselone su odlično ušli u novu sezonu, kako u La ligi, tako i u najelitnijem evropskom klupskom takmičenju.

Ne bi, međutim, bilo iznenađenje da Katalonci već na zimu dobiju možda i najveće pojačanje u poslednjih nekoliko godina.

Još tokom letnjeg prelaznog roka šuškalo se da bi Lionel Mesi, koji važi za ikonu klubu, mogao da se vrati na Kamp Nou tokom zime, kao pozajmljeni igrač Intera iz Majamija na šest meseci.

Da bi se to dogodilo potrebno je da se Inter ne plasira u plej-of, a kako trenutno stoje stvari, male su šanse da će do toga doći, jer su trenutno na pretposlednjem mestu u svojoj diviziji, sa pet bodova manje od plej-in zone.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FC Barcelona (@fcbarcelona)

 

Mesijev tim ima još tri meča do kraja regularnog dela sezonne, a mnogo toga moglo bi da bude jasnije već posle utakmice protiv Sinsinatija, koja se igra u noći između subote i nedelje.

Objava Barselone je, međutim, već zagolicala maštu navijača, dok je na njoj prikazan svemir, a deluje kao se u pozadini na siluetama vidi Lionel Mesi u svojoj karakterističnoj pozi kada slavi gol i gleda u nebo sa obe podignute ruke.

- Večeras je nebo blaugrane sjajnije nego inače - stoji u objavi Barselone, a gotovo svi navijači katalonskog giganta su na slikama videli kapitena argentinske reprezentacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading