PROVOKACIJU ĆE SKUPO PLATITI! AEK identifikovao NAVIJAČE koji su razvili transparent "Kosovo je Albanija"!

Autor:

Sport

07.10.2023

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atinjani spremili drakonske kazne.

PROVOKACIJU ĆE SKUPO PLATITI! AEK identifikovao NAVIJAČE koji su razvili transparent "Kosovo je Albanija"!

Foto: Tanjug/AP

AEK navijači

Fudbalski klub AEK bez razmišljanja je najoštrije osudio dešavanja na utakmici protiv Ajaksa u drugom kolu Lige Evrope, kada su dvojica navijača domaćih digli skandalozan transparent sa natpisom "Kosovo je Albanija".

Atinski velikan se odmah ogradio od incidenta, dok je naknadnom istragom utvrđeno ko su počinioci ovog incidenta, ekspresno su identifikovani i sad ih čekaju drakonske kazne.

Huligani su snimljeni i identifikovani preko kamera na "OPAP Areni", a odlučeno je da će biti ozbiljno kažnjeni, javlja grčka "Gazeta".

Foto: Tanjug/AP

 

Preciznije, dvojici prestupnika, doživotno će biti zabranjen ulazak na stadion "OPAP Arena", odlučila je uprava žuto-crnih.

Podsetimo, skandalozni transparent se našao na ogradi tribine sa najvatrenijim pristalicama žuto-crnih, gde je stajao nekoliko minuta, posle čega je sklonjen.

- AEK izražava gađenje i nedvosmisleno osuđuje pojavljivanje, makar i na nekoliko sekundi, transparenta ekstremno nacionalističkog sadržaja na našem stadionu, što nema apsolutno nikakve veze sa istorijskim poreklom našeg udruženja, niti naravno sa onim za šta se ono zalaže od svog osnivanja - pisalo je u saopštenju uprave AEK.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Una

07.10.2023 11:19

I treba da budu sankcionisani.