ALBANSKA MAFIJA ČUVA MESIJA: Zbog njih Argentinca niko ne sme da takne

Autor:

Sport

07.11.2023

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brojni fudbaleri našli se na meti pljačkaša, pa i Benzema i Ronaldo, ali ne i Leo.

ALBANSKA MAFIJA ČUVA MESIJA: Zbog njih Argentinca niko ne sme da takne

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri su laka meta pljačkaša, ali Lionela Mesija niko ne sme da pipne jer ga čuva albanska mafija. To je otkrio jedan od vođa albanske bande pod pseudoninom Alberto navodeći koga su sve od poznatih tenisera opljačkali, ali i zašto nisu Argentinca, odnosno kako su sprečili da se fudbaler Intera iz Majamija nađe na udaru drugih kriminalaca.

- Opljačkali smo Karima Benzemu, a jednom smo pokušali da orobimo i Kristijana Ronalda. Upali smo u njegovu kuću u Madeiri, ali plen koji smo tamo zatekli nije bio primamljiv. Pre 11 godina smo upali u kuću Johana Krojfa, nismo ni znali da je njegova. Shvatili smo čija je kad smo videli fotografije po zidovima. Uspeli smo da ukrademo dragocenosti vredne oko 20 hiljada evra - rekao je Alberto.

Foto: Profimedia, Shutterstock

 

On je posle otkrio da je Lionel Mesi jedini fudbaler koga je mogao, ali nije želeo da opljačka.

- Nekoliko sam puta zaustavio ljude koji su hteli da upadnu u Mesiju kuću. Naravno, ne mogu zaustaviti sve takve pokušaje, ali ovaj put sam mogao. Jako sam ponosan na to. Mogao sam i sam opljačkati Mesija, imao sam priliku da upadnem u kuću njegovih roditelja pre oko godinu dana. Nisam to napravio iz poštovanja prema Mesiju, stalo mi je do njega - dodoa je kriminalac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading