JEDINA PREŽIVELA ŽRTVA OZLOGLAŠENOG KLANA DANAS OČI U OČI SA NEVOLJOM! Na suđenju Belivuku svedoči mladić kojeg su zlostavljali i danima držali zatočenog u bunkeru

Autor:

Hronika

20.11.2023

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Specijalnom sudu nastavlja se suđenje Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i članovima njihove kriminalne organizacije.

JEDINA PREŽIVELA ŽRTVA OZLOGLAŠENOG KLANA DANAS OČI U OČI SA NEVOLJOM! Na suđenju Belivuku svedoči mladić kojeg su zlostavljali i danima držali zatočenog u bunkeru

Foto: Starsport, ST/Nemanja Pančić

Na suđenju Veljku Belivuku, poznatom kao Velja Nevolja, Marku Miljkoviću i ostalim članovima njihove kriminalne organizacije, nastavlja se svedočenje ključnog svedoka, I. S. iz okoline Požarevca.

I.S.je ranije svedočio o zlostavljanju koje je pretrpeo u prostorijama FK Partizan, poznatom kao "bunker," te će danas odgovarati na pitanja tužioca i advokata odbrane tokom unakrsnog ispitivanja.

Optužbe protiv Belivuka i Miljkovića uključuju sedam ubistava, trgovinu drogom, ilegalno držanje oružja, ali takođe i tačku optužnice koja se odnosi na silovanje.

I.S. je ranije tokom suđenja ispričao svoju priču i posvedočio o načinu na koji je bio zlostavljan u prostorijama FK partizan, u takozvanom bunkeru. 

Očekuje se da će današnje unakrsno ispitivanje pružiti dodatne informacije i eventualno ojačati slučaj tužilaštva ili odbrane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading