''SRUŠEN IM JE SAN, NJEGA VIŠE NEMA!'' Potresne reči prijatelja nastradalog Mirka u teškom udesu sa ocem košarkaša Peđe Stojakovića!

Autor:

Hronika

19.11.2023

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirko M. biće sahranjen u utorak na groblju Zbeg.

''SRUŠEN IM JE SAN, NJEGA VIŠE NEMA!'' Potresne reči prijatelja nastradalog Mirka u teškom udesu sa ocem košarkaša Peđe Stojakovića!

Foto: Printscreen/Facebook

Mirko M. (60) iz Beograda poginuo je u četvrtak u saobraćajnoj nesreći kod Borče, na Zrenjaninskom putu kada je  kada je na auto "pežo" u kom je on bio suvozač naleteo Mirodrag Stojaković, otac proslavljenog košarkaša Peđe Stojakovića kada je svojim džipom "mercedes" pokušao da napravi polukružno.

Biće sahranjen na groblju Zbeg u utorak, a tim povodom se oglasio i njegov prijatelj.

- Dragog našeg Mirka ćemo sahraniti u utorak. Jako nam je žao i ne možemo da verujemo da ga tada ispraćamo na večni put... On je bio jedan divan čovek, pun života koji je jako voleo - rekao je on za Kurir i dodao:

- Njegova žena je ovo jako teško podnela. Ne znam kako će naći smisao sada nakon što ga više nema. Molimo se za nju, jer se sada nalazi u jako teškom periodu. Stalno su bili zajedno, putovali su i uživali, a sada je njihov san o lepih danima u penziji srušen jer njega više nema...

Podsetimo, Miodrag Stojaković je nakon saslušanja u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu pušten da se u daljem toku postupka brani sa slobode. Na saslušanju je izneo svoju odbranu i istakao da mu je teško zbog toga što je čovek nastradao, a u jednom trenutku tokom saslušanja mu je i pozlilo.

Odmah posle udesa podvrgnut alko testiranju i utvrđeno je da nije bio pod dejstvom alkohola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading