ZAUVEK ĆEŠ OSTATI U MOJOJ DUŠI I SRCU, VOLIM TE ZAUVEK": Oglasila se supruga nastradalog Mirka koji je poginuo u sudaru sa ocem košarkaša!

Autor:

Hronika

17.11.2023

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Borče sinoć je poginuo Mirko M. (60), a na društvenim mrežama porodica i prijatelji opraštaju se od njega.

ZAUVEK ĆEŠ OSTATI U MOJOJ DUŠI I SRCU, VOLIM TE ZAUVEK": Oglasila se supruga nastradalog Mirka koji je poginuo u sudaru sa ocem košarkaša!

Foto: Printscreen/Facebook

Potresnu poruku posvetila mu je i njegova supruga, koja je na Fejsbuku objavila niz fotografija na kojima je srećan i nasmejan.

- Zauvek ćeš ostati u mojoj duši i srcu, volim te zauvek. Neka te anđeli čuvaju tamo gde si sada i široko ti carstvo nebesko - napisala je neutešna supruga Mirka M.

Mirko je bio suvozač u automobilu "pežo" u kom je naleteo Miodrag Stojaković, otac proslavljenog košarkaša Peđe Stojakovića, koji je svojim džipom "mercedes" pokušao da napravi polukružno na Zrenjaninskom putu u naselju Sebeš u blizini Borče.

Foto: Instagram/192.rs

 

 


Prema nezvaničnim informacijama, Stojaković je udario u desnu zadnju stranu karavana koji je od siline udarca uleteo u kafanu pored puta. Od zadobijenih povreda Mirko M. je preminuo na mestu, dok je Stojaković nakon toga uhapšen, a nakon saslušanja pušten. Naime, Stojaković je nakon saslušanja izneo svoju odbranu i izneo svoje viđenje nesreće, istakavši da mu je teško zbog toga što je čovek nastradao, a u jednom trenutku tokom saslušanja mu je čak pozlilo.

Mirkova supruga je na društvenoj mreži Fejsbuk objavila fotografije sa njihovih putovanja, a poslednje putovanje bilo je pre desetak dana kada su posetili Herceg Novi. Samo mesec dana pre toga, boravili su u Hrvatskoj u kojoj su takođe uživali u društvu prijatelja i porodice. Njihove fotografije su puno puta izazvale divne komentare, u kojima su im želeli da svaki dan uživaju u životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading