BRITANAC STAO NA NOVAKOVU STRANU: Đoković nam je mnogo podario i ZASLUŽUJE POŠTOVANJE! ITALIJANI, pogledajte se u ogledalo!

Autor:

Sport

17.11.2023

22:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Baš me je obeshrabrilo kada sam video ponašanje publike".

BRITANAC STAO NA NOVAKOVU STRANU: Đoković nam je mnogo podario i ZASLUŽUJE POŠTOVANJE! ITALIJANI, pogledajte se u ogledalo!

Foto: www.profimedia.rs

Mark Peči, nekadašnji britanski teniser, kritikovao je navijače u Italiji zbog ponašanja na Završnom mastersu u Torinu.

Bivšem dubl-igraču posebno je zasmetao odnos publike prema protivnicima Janika Sinera - Novaku Đokoviću i Holgeru Runeu.

Najviše je na udaru bio Novak, kojeg su više puta izviždali, te je Srbin u jednom trenutku ironično odgovorio publici u znaku protesta zbog uzvika sa tribina.

Peči smatra da je takvo ponašanje publike neprimereno.

- Baš me je obeshrabrilo kada sam video ponašanje publike. U ovoj fazi svoje karijere, Novak zaslužuje poštovanje. Uz sve žrtve koje je podneo i sportske trenutke koje nam je podario, ne zaslužuje ovakvo ponašanje - rekao je Peči.

On je dodao da oni koji mu zvižde treba dobro da se zamisle.

- Razumem za to što se desilo protiv Sinera, ali i u toj situaciji nemaju opravdanja za tako nešto. Novak zaslužuje svačije poštovanje. Ne tražim da ga obožavaju, ali zaslužuje respekt i ako ga ne pokazuju, trebalo bi da se pogledaju u ogledalo i zamisle o svemu - zaključio je Peči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading