SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Evo kada će Đoković i Alkaraz izaći na teren u subotu!

Autor:

Sport

17.11.2023

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polufinale Završnog mastersa u Torinu privlači veliku pažnju.

SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Evo kada će Đoković i Alkaraz izaći na teren u subotu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Karlos Alkaras

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, igraće sutra u polufinalu Završnog mastersa u Torinu protiv mladog španskog tenisera Karlosa Alkaraza. Meč je zakazan za 21 čas i očekuje se da to bude istinski spektakl za ljubitelje ovog sporta.

Đoković se plasirao u polufinale nakon što je zauzeo drugo mesto u Zelenoj grupi, gde je završio zahvaljujući dve pobede trijumfu Janika Sinera u poslednjem kolu. Sa druge strane, Alkaraz je prvi u Crvenoj grupi, nakon što je u direktnom duelu savladao Danila Medvedeva i zauzeo lidersku poziciju ispred ruskog igrača.

Ovo će biti četvrti meč između Đokovića i Alkaraza ove godine, a peti ukupno. Iako su obojica ostvarila po dve pobede, srpski teniser je bio uspešniji u ovoj sezoni, sa dva trijumfa i jednim porazom. Međutim, mladi Španac pokazao je veliki potencijal i sigurno će pružiti jak otpor najboljem teniseru sveta.

Za razliku od Alkaraza, drugi polufinalni par čine Danil Medvedev i Janik Siner. Njih dvojica će se sastati u dnevnim terminu, od 14.30. Medvedev je zauzeo drugo mesto u Crvenoj grupi, dok je Siner prvi.

Inače, ovo je i poslednja godina da se turnir održava u Torinu, jer će se od naredne sezone preseliti u Madrid. Još uvek nije poznato gde će se tačno održavati, ali se spekuliše da će to biti u novoj dvorani "La Caja Magica".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading