ORGANIZATORI PRELOMILI! Poznato kada Nole igra protiv Hurkača u Torinu! Ovo su sve KALKULACIJE! Evo kako Đoković PROLAZI, a kako može da ISPADNE!

Autor:

Sport

15.11.2023

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta prvi izlazi na teren.

ORGANIZATORI PRELOMILI! Poznato kada Nole igra protiv Hurkača u Torinu! Ovo su sve KALKULACIJE! Evo kako Đoković PROLAZI, a kako može da ISPADNE!

Foto: tanjug

Za razliku od prva dva duela u Torinu, protiv Holgera Runea iz Danske i domaćeg tenisera Janika Sinera, koje je odigrao u večernjim terminima, Nole će ovog puta prvi izaći na teren.

Odlukom organizatora, Novak Đoković meč trećeg kola Zelene grupe protiv "džokera" Huberta Hurkača iz Poljske igra u petak od 14 časova i 30 minuta! S jedne strane, to srpskom asu odgovara, jer će u slučaju prolaska imati više vremena da odmori za polufinale. 

Posle martatonske borbe na startu i pobede nad Dancem od 2:1, Srbin je u drugoj rundi izgubio od Italijana Sinera (1:2) i, u slučaju da Rune pobedi Janika u trećem kolu, sada mora da pobedi maksimalnim rezultatom Poljaka da bi prošao dalje.

Foto: Tanjug/AP

 

Ako bi Siner savladao Runea, Đokoviću bi tada odgovarao trijumf nad Hurkačom bilo kojim rezultatom.

Najcrnja solucija je da Rune u trećoj rundi savlada Sinera 2:0 ili 2:1, pa bi Nole ispao ako bi pobedio Huberta 2:1 ili još gore - izgubio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading