ZABELEO SE KOPAONIK! Stigao prvi sneg u Srbiju! PADA OD 11 SATI!

Autor:

Vesti

15.11.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zimska turistička sezona počinje tradicionalnim "Ski-openingom" od 7. do 12. decembra.

ZABELEO SE KOPAONIK! Stigao prvi sneg u Srbiju! PADA OD 11 SATI!

Foto: shutterstock

Kopaonik se sprema za početak zimske turističke sezone, a prvo zimsko iznenađenje već je stiglo u vidu prvog snega ove jeseni.

 

 

Vrhovi ove planine su se jutros zabeleli, a sneg je počeo da pada od 11 časova. Iako se temperatura zadržava na 0 stepeni, dovoljno je bilo da se formira mali snežni pokrivač visine dva centimetra.

Republika

Foto: Printskrin/Instagram/Infokop

Kopaonik

 

S obzirom na to da Kopaonik ima bogatu turističku ponudu tokom cele godine, zimski period predstavlja špic sezone. Zimska turistička sezona počinje tradicionalnim "Ski-openingom" od 7. do 12. decembra.
 

 

Uprkos tome što je ovo prvi sneg ove sezone, turisti i ljubitelji zimskih sportova su već željno iščekivali ovaj trenutak. Kada se tome doda činjenica da Kopaonik nudi raznovrsne aktivnosti i sadržaje, kao što su ski staze, snowboard parkovi, spa centri i brojni restorani, jasno je zašto je ova planina jedna od najpopularnijih turističkih destinacija u Srbiji.

Ipak, iako je sneg prvi put pao i doneo radost svima koji vole zimske čarolije, očekuje se da padavine prestanu do kraja dana. Ipak, ovo je samo početak, a sigurno će biti još mnogo prilika za uživanje u snežnim aktivnostima na Kopaoniku.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading