NOVAK DOBIO INTERESANTNO PITANJE! Đoković se najpre NASMEJAO, pa dao ODGOVOR za sva VREMENA!

Autor:

Sport

13.11.2023

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duboko iza ponoći srpski as se pojavio pred novinarima.

NOVAK DOBIO INTERESANTNO PITANJE! Đoković se najpre NASMEJAO, pa dao ODGOVOR za sva VREMENA!

Foto: www.profimedia.rs

Posle pobede nad Holgerom Runeom u prvom kolu Zelene grupe, Završnog Mastersa u Torinu, najbolji teniser sveta Novak Đoković je stigao na konferenciju za medije oko 01.40, pošto je odradio sve masaže i oporavak posle napornog susreta.

Nole je, podsetimo, neporažen od jula i finala Vimbldona, ali i dalje smatra da mu ovo nije najbolja sezona.

- Ako uzmemo u obzir šta ste uradili ove godine, osvojili ste tri grend slema i bili na poen od četvrtog, izjednačili ste rekord po broju grend slemova (24), sada ste osmi put najbolji na kraju godine, stiže 400 nedelja na vrhu ATP liste… Da li smatrate da je ovo vaša najbolja sezona? - postavio je Novaku pitanje poznati novinar.

Napravio je Đoković malu pauzu, a onda ubrzo već do kraja četvrte rečenice i ogroman osmeh.

- Hm…. Rekao bih jedna od najboljih. Ne bih rekao da je najbolja, ali jedna od najboljih. Mislim, činjenica da sam osvojio tri od četiri grend slema i igrao finale u četvrtom i opet to nije najbolja godina moje karijere… Lepo je biti u takvoj situaciji (smeh). Definitivno je jedna od najboljih sezona. Mislim, imao sam nekoliko godina, mislim tri, gde sam takođe osvajao tri grend slema. To je bilo 2011. i 2015. Tih godina sam dobijao i više mečeva, igrao sam više turnira, osećao sam se jako dominantno na ATP turu.

Nije se na tome zaustavio, već je pojasnio deo svoje tajne uspeha.

- Igrao sam dobro, a najmanje od svih. Samo sam uspeo da dostignem vrhunac na pravim turnirima u pravo vreme. To mi je najvažnije. Ako gledam samo grend slemove, jedna od najboljih. Ukupno gledano, posebno u poslednjih nekoliko meseci nisam izgubio meč od Vimbldona, tako da… Sjajno se osećam na terenu i igram jako dobro, ali mi je teško da poredim - istakao je Novak Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading