ISPRAĆAJ U PENZIJU KAKAV SE PAMTI! Zbog ovog snimka plače cela Srbija: A sad uživaj, Anđo! (VIDEO)

Autor:

Vesti

13.11.2023

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđa je stari užički trgovac, a očigledno i odličan kolega.

ISPRAĆAJ U PENZIJU KAKAV SE PAMTI! Zbog ovog snimka plače cela Srbija: A sad uživaj, Anđo! (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/oglasnatabla/

Lepo je dočekati penziju, ali još lepše je doživeti ispraćaj koji je jedan kolektiv iz Užica priredio za svoju koleginicu Anđu Marjanović, koja je nakon 40 godina rada otišla u zasluženu penziju.

U neverovatnom snimku, zabeleženom u jednoj prodavnici, kolege su odlučile prirediti iznenađenje za pamćenje i ispratiti svoju koleginicu Anđu na način na koji je zaslužila - sa velikim buketom cveća, vatrometom i zvucima trubača.ž

 

 

Anđa je stari užički trgovac, a očigledno i odličan kolega. Kroz komentare na Instagram stranici "oglasnatabla", izražena je radost i divljenje za Anđin rad i doprinos kolektivu.

"Gospođa Anđa je predivna žena!", "A sad uživaj, Anđo", "Neka joj je srećna penzija i da dugo uživa u njoj, svaka čast kolegama", "Ovo je lepa vest, lep gest, dali ste mi nadu", "Divna žena, kulturna i mnogo ljubazna na poslu!", samo su neki od toplih komentara koji su odjeknuli, svedočeći o Anđinom poštovanju i doprinosu tokom decenija rada.

Čestitamo Anđi na zasluženoj penziji, uz nadu da će ovo srdačno ispraćanje ostati trajno sećanje na njen radni vek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading