UHAPŠEN VOZAČ KOJI JE UBIO DEVOJKU U BEOGRADU! Udario je na pešačkom prelazu, pa pobegao!

Autor:

Hronika

17.11.2023

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas u Beogradu, devojka je podlegla povredama nakon što ju je na pešačkom prelazu udario vozač koji je potom pobegao.

UHAPŠEN VOZAČ KOJI JE UBIO DEVOJKU U BEOGRADU! Udario je na pešačkom prelazu, pa pobegao!

Foto: Profimedia

Policija BiH

Nesreća se dogodila u večernjim satima, a vozač je ubrzo uhapšen.

Kako su preneli mediji, devojka je prelazila ulicu na pešačkom prelazu na Dorćolu, kada je na nju naleteo vozač automobila. Povređena devojka je odmah prebačena u bolnicu, ali nažalost, podlegla je povredama.

Policija je odmah pokrenula potragu za vozačem koji je pobegao sa mesta nesreće. Ubrzo su ga pronašli i uhapsili, a sada se nalazi u pritvoru. Detalji o identitetu vozača nisu saopšteni, ali se pretpostavlja da je reč o mladiću.

Ova nesreća još jednom je pokazala koliko je važno poštovati saobraćajne propise i biti pažljiv u vožnji. Pešački prelazi su namenjeni upravo za bezbedno prelaženje ulice, ali nažalost, mnogi vozači ih ne poštuju. Osim toga, pobegao sa mesta nesreće je još jedan primer neodgovornog ponašanja u saobraćaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
mikica

17.11.2023 22:22

Prvo da se izvinim svim postenim vozacima u Srbiji ali NAZALOST IH IMA vrlo malo navise ima ludaka ,voze kao da im je zadnja voznja ponasaju se kao zivotinje ali nazalost stradaju nevini a ove vucibatine se uvek izvuku .SRAMOTA

Gorica

17.11.2023 22:47

A ako ste rod nekog od poznatih lako se izvučete i ako ste krivi. Kao ovaj sa Zrenjaninskog puta. Strašno jednog ubio 2 povređeno i pušten da se brani sa slobode. Naravno sin mu poznati košarkaš. E moja Srbijo dokle😢